reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Matko tak mi to forum w nawyk weszło że mój J pyszczy że ciągle z telefonem w łapie i tak mnie stara się świdrować tym swoim wzrokiem detektywa w końcu o jaką zdradę posądzi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Powiedz mu, że może czuć się bezpiecznie - bo tu same baby ...

A u mnie dziś kolejne światełko w tunelu :) jak co roku styczniowy zastój w pracy, a że ja podpadziocha numer jeden (mam cięty jęzor i zawsze mówię to co myślę ;) ) spodziewałam się wypowiedzenia... A tu przeniesienie na inny dział. Więcej ruchu, nadgodziny (czyli więcej kasy) i mniej psychicznej presji ;)
Nie jest źle, ważne że nie muszę wszystkiego odwlekać, aż do znalezienia nowej pracy :)
Żeby tylko pozbyć się dziadów z jajników... :(
Widzisz a tak się martwilas ta praca [emoji1] w takim razie powodzenia za nowym stanowisku

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli 1 @ się nie pojawi będziemy sikać..zobaczymy ale skoro 1.1 powinna być to temp powinna chyba spadać...a ja od jakiegoś czasu wieczorami jestem tak gorąca że mój J się o mnie martwi... może to jakiś virus [emoji21]

Mogłaś powiedzieć swojemu M ze na jego widok jesteś taka gorąca[emoji1] [emoji173]

reklama
Mogłaś powiedzieć swojemu M ze na jego widok jesteś taka gorąca[emoji1] [emoji173]

Ha by mnie śmiechem zabił...
Ale zapytałam czy chce mi zmierzyć temperaturę ...my czasem jak dzieci..ale zakończyło się przytulaniem.. [emoji3]

Do góry