1985nelia2
Fanka BB :)
Rano miała mieć oxytocyne podłączoną ale jaki efekt to nie wiem. Czasem to nie działa za pierwszym podejściem więc ciężko powiedzieć.Czy ktoś wie co u Lux? O której urodziła??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rano miała mieć oxytocyne podłączoną ale jaki efekt to nie wiem. Czasem to nie działa za pierwszym podejściem więc ciężko powiedzieć.Czy ktoś wie co u Lux? O której urodziła??
Ja chcialam sie starac 2 dni przed owulacja ale w 14 dc nagle test pozytywny to nie wiem czy wyjdzie. Starania byly do 13 dcJa mam pare dni do przodu bo 17dc, 3dpo. Staranka raz dzien przed owu. Wczesniej przytulanka 4 dni przed owu. Czyli nie wiadomo czy na dziewczynkę czy na chłopczyka.. ale ja tak ciagle mysle ze mi jest pisana dziewczynka
Jaka metoda?
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Wczoraj koło 19 pisała, że ma skurcze co 2-3 minuty i bóle krzyżowe, a że miała podawaną oksytocyne, to zakładam, że urodziła :-)Rano miała mieć oxytocyne podłączoną ale jaki efekt to nie wiem. Czasem to nie działa za pierwszym podejściem więc ciężko powiedzieć.
O widzisz, myślałam, że jak miała takie częste skurcze, to już poszło :-) mi też za pierwszym razem się nie udało, za drugim urodziłam :-)Na wątku zamkniętym pogaduszki dziewczyny pisały że odzywała sie dzis przed 4 00 rano i że ma iść pod oxy. Z tego co wiem to wczoraj miala cewnik na rozwarcie założony. Oxy nie zawsze daje efekt za pierwszym razem.
Myślałam o Tobie w tym samym czasie ...obie posta napisałyśmyU mnie już dziś nici z usg ...piersi bolą..i krzyż..pewnie przed @ chaos w organizmie.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Miłego wieczoru i niech się tam łączą w paryHejka kochane ja dziś po wizycie pęcherzyki 2sa 1ma 22do pęknięcia 2 18 ,już po zastrzyku z owitrelle i najważniejsze czuję się po nim ciazowo metaliczny posmak w buzi,trzymajcie kochane ja się biorę dziś za męża i jutroi czekamy na wieści od lux