reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czy ktoś wie co u Lux? O której urodziła??

qdkkx1hpzei65q7s.png
Rano miała mieć oxytocyne podłączoną ale jaki efekt to nie wiem. Czasem to nie działa za pierwszym podejściem więc ciężko powiedzieć.

reklama
Ja mam pare dni do przodu bo 17dc, 3dpo. Staranka raz dzien przed owu. Wczesniej przytulanka 4 dni przed owu. Czyli nie wiadomo czy na dziewczynkę czy na chłopczyka.. ale ja tak ciagle mysle ze mi jest pisana dziewczynka ;)

Jaka metoda?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Ja chcialam sie starac 2 dni przed owulacja ale w 14 dc nagle test pozytywny to nie wiem czy wyjdzie. Starania byly do 13 dc

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Na wątku zamkniętym pogaduszki dziewczyny pisały że odzywała sie dzis przed 4 00 rano i że ma iść pod oxy. Z tego co wiem to wczoraj miala cewnik na rozwarcie założony. Oxy nie zawsze daje efekt za pierwszym razem.

Ostatnia edycja:
Hejka kochane ja dziś po wizycie pęcherzyki 2sa 1ma 22do pęknięcia 2 18 ,już po zastrzyku z owitrelle i najważniejsze czuję się po nim ciazowo metaliczny posmak w buzi,trzymajcie kochane ja się biorę dziś za męża i jutro:)i czekamy na wieści od lux

Na wątku zamkniętym pogaduszki dziewczyny pisały że odzywała sie dzis przed 4 00 rano i że ma iść pod oxy. Z tego co wiem to wczoraj miala cewnik na rozwarcie założony. Oxy nie zawsze daje efekt za pierwszym razem.
O widzisz, myślałam, że jak miała takie częste skurcze, to już poszło :-) mi też za pierwszym razem się nie udało, za drugim urodziłam :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry