Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam pare dni do przodu bo 17dc, 3dpo. Staranka raz dzien przed owu. Wczesniej przytulanka 4 dni przed owu. Czyli nie wiadomo czy na dziewczynkę czy na chłopczyka.. ale ja tak ciagle mysle ze mi jest pisana dziewczynkaHej dziewczyny, trudno was nadrobić. U mnie staranka dziewczynkowe, raz 12 dc [emoji1] teraz czekamy... Która ma już 13 dc???? [emoji3] chwalcie się z kim czekam!! [emoji41]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Jaka metoda?U mnie dziś 17 dc też celowalam w dziewczynke [emoji3] to czekamy razem [emoji110]
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Nie odbieram tego jako ataku, mówię jak to było w moim przypadku tylko. Ja hashimoto nie mam, jak bym miala to bym na pewno sugerowala bardziej lekarzem niż próbowała działać sama, albo konsultowala.Nie odbieraj tego jako atak po prostu od 10 lat leczę niedoczynność tarczycy i Hashimoto. Jestem teraz pod opieką trzeciego endokrynologa. Pani doktor jest cudowna. Czuje od niej wielkie wsparcie. Wiele mi tłumaczy. Niestety chora tarczyca zaburza całkowicie gospodarkę hormonalną. I działa super antykoncepcyjnie. Czasami głupią solą jodowaną można wyrządzić sobie krzywdę.
Dlatego uważam, że lepiej nie leczyć się samemu
Bardzo suchą skórę i włosy mam od dawna a od kilku miesięcy właśnie mam problem z poceniem się zwłaszcza w nocy. Bywa że zmieniam koszule bo mokra jestem cała. Zwalałam to na tabletki anty ale może czas tsh zbadać.Ojej ile nas tu tarczycowych Ja też biorę eutyrox, ale nie przytylam od niego. Moja mama ma Hashimotbjawy: bardzo sucha skóra, wypadanie włosów, ciągły ból głowy, przewlekłe zmęczenie, nadmierna potliwość, a najgorsze były zaburzenia rytmu serca. Też bierze eutyrox ale w bardzo dużej dawce.
Może będą 2 kreseczki .Niestety u mnie biel, ale Ovia pokazuje, że jeszcze 3 dni do testowania, wiec jeśli nie pojawi się @ to może zatestuje jeszcze raz.
Trzymam kciuki za testujące !!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom