Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez o trzecie się staram [emoji1]Oj strasznie się ciągnie. Apka mi pokazuje że jeszcze 12 dni do @. Długie 12 dni. Znając życie będę testować już wcześniej. jestem strasznie nie cierpliwa.
Ja ostatni miałam 32 ale to chyba tak jednorazowo po poronieniu . Ogólnie w ostatnim cyklu to nawet piersi mnie nie bolały i to było dziwne. Dzisiaj w nocy jajniki troszkę pobolaly raz jeden raz drugi. Może to dobry znak.Będziemy testować w tym samym czasie, tez mi zostalo 12 dni chociaż z moim cyklem to roznie bywa. Ostatnio cykl 27 dni.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
W jakim wieku masz dzieci ? Syn ma 9 a córka 5,5.
Synki dwa 11 i 8 latW jakim wieku masz dzieci ? Syn ma 9 a córka 5,5.
Mnie od dnia owulacji codziennie boli tak lekko brzuch jak na okres. Czego wczesniej nie mialam. Moze juz ktos tam mieszka he heJa ostatni miałam 32 ale to chyba tak jednorazowo po poronieniu . Ogólnie w ostatnim cyklu to nawet piersi mnie nie bolały i to było dziwne. Dzisiaj w nocy jajniki troszkę pobolaly raz jeden raz drugi. Może to dobry znak.
Mam to samo uczucie. Ale ja jestem po ronieniu więc nie wiem co mnie czeka i kiedy nadejdzie @, albo nie nadejdzieMnie od dnia owulacji codziennie boli tak lekko brzuch jak na okres. Czego wczesniej nie mialam. Moze juz ktos tam mieszka he he
Trzymam kciuki żeby ci sie udało[emoji110]Mam to samo uczucie. Ale ja jestem po ronieniu więc nie wiem co mnie czeka i kiedy nadejdzie @, albo nie nadejdzie
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Tego samego życzę TobieTrzymam kciuki żeby ci sie udało[emoji110]