Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beznadziejnie aż do kwietnia ! A dlaczego?Nimiti wiem co to znaczy.. Nie wiem czy czytalas moj ostatni post jak bylam u endokrynolog. Ja teraz mam 3.85.. Starania musialabym zawiesić do kwietnia..
Z tą prolaktyną to prawda akurat.To przy tarczycy powyżej 3 ciężko zajsc w ciaze? Mi ostatnio wyszła niby rewelacyjnie bo 1,63 a prolaktyna za to prawie na maxa bo 29.46 na 29.93i przeczytałam że przy takim poziomie mogą być cykle bezowulacyjne i nieregularne miesiaczki... a do gina mogę iść dopiero po nowym roku bo wcześniej nie ma kiedy. No ale trudno poczekam i zobaczę co powie.
A w którym dniu celowalas? I jak długie masz cykle?U mnie dziś 17 dc też celowalam w dziewczynke [emoji3] to czekamy razem [emoji110]
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Celowalam na 13 dc i robilam testy niestety mam niereguralne cykle i nigdy nie wiem kiedy okres bedzie. W 14 dc mialam pozytywny test owulacyjny więc może się udało[emoji3]
U mnie dziś 18dc płeć obojętnie jaka aby zdrowe. Syna i córkę już mam. teraz długie dwa tygodnie.U mnie dziś 17 dc też celowalam w dziewczynke [emoji3] to czekamy razem [emoji110]
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Ja mam synka i teraz chcialabym córeczke ale co bedzie to bedzieU m
U mnie dziś 18dc płeć obojętnie jaka aby zdrowe. Syna i córkę już mam. teraz długie dwa tygodnie.
Dokładnie, ta druga połowa się zawsze ciągnie [emoji4]U mnie dziś 18dc płeć obojętnie jaka aby zdrowe. Syna i córkę już mam. teraz długie dwa tygodnie.
Oj strasznie się ciągnie. Apka mi pokazuje że jeszcze 12 dni do @. Długie 12 dni. Znając życie będę testować już wcześniej. jestem strasznie nie cierpliwa.
Będziemy testować w tym samym czasie, tez mi zostalo 12 dni chociaż z moim cyklem to roznie bywa. Ostatnio cykl 27 dni.Oj strasznie się ciągnie. Apka mi pokazuje że jeszcze 12 dni do @. Długie 12 dni. Znając życie będę testować już wcześniej. jestem strasznie nie cierpliwa.