reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Piłam gorsze rzeczy ;)
Szału nie ma, d..y nie urywa, ale jeśli działa to smak nie ma znaczenia ;)
Mojej glowie tego nie przetlumaczysz :) ale pewnie, jak ma pomoc to trzeba pic i nie ma bata :) czytalam gdzies ze na sluzy i te inne rzeczy dobry jest jeszcze olej lniany, na zimno tloczony nierafinowany.. Ja zamiast oleju miele sobie zlociste siemie lniane, bo oczywiscie na sam widok butelki z olejem paw gwarantowany... A moj maz co rano ze 2-3 rodzaje olejow po lyzce pije ;)
Ogolnie siemie lniane i olej lniany na torbiele dobry jest, przypomnialo mi sie, a Ty chyba masz te dziady.. Ja jak sie dowiedzialam o swoim to wtedy zaczelam te siemie lniane jesc, bo gdzies wyczytalam ze jest spoko

Jeśli 1 @ się nie pojawi będziemy sikać..zobaczymy ale skoro 1.1 powinna być to temp powinna chyba spadać...a ja od jakiegoś czasu wieczorami jestem tak gorąca że mój J się o mnie martwi... może to jakiś virus [emoji21]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
A.temp nie jest w ciąży wysoka 37???
Ja nigdy nie mierzyłam bo mi to nie wychodzi. Zawsze zapomnę ze to przed wstaniem

Hej dziewczyny, trudno was nadrobić. U mnie staranka dziewczynkowe, raz 12 dc [emoji1] teraz czekamy... Która ma już 13 dc???? [emoji3] chwalcie się z kim czekam!! [emoji41]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie dziś 17 dc też celowalam w dziewczynke [emoji3] to czekamy razem [emoji110]

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

To przy tarczycy powyżej 3 ciężko zajsc w ciaze? Mi ostatnio wyszła niby rewelacyjnie bo 1,63 a prolaktyna za to prawie na maxa bo 29.46 na 29.93 :( i przeczytałam że przy takim poziomie mogą być cykle bezowulacyjne i nieregularne miesiaczki... a do gina mogę iść dopiero po nowym roku bo wcześniej nie ma kiedy. No ale trudno poczekam i zobaczę co powie.

Jeśli 1 @ się nie pojawi będziemy sikać..zobaczymy ale skoro 1.1 powinna być to temp powinna chyba spadać...a ja od jakiegoś czasu wieczorami jestem tak gorąca że mój J się o mnie martwi... może to jakiś virus [emoji21]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi np Temp 37 utrzymuje się od 10dpo aż do 14dpo czyli pierwszego dnia @. Drugiego dnia @ zaczyna spadać ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nimitii, eh.. moze do następnego cyklu spadnie..
Lui, przykro mi ale walczymy dalej! Ja próbuje jeszcze w tym cyklu a na 1.02 umówiona jestem do ginekologa i chyba czas na badania..
luna, mnie temperatura spada zawsze dzień przed @ także nie musi ci juz spadać.. a w ogóle jaka @? Ma byc dzidziuś a nie @ !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry