reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Piłam gorsze rzeczy ;)
Szału nie ma, d..y nie urywa, ale jeśli działa to smak nie ma znaczenia ;)
Mojej glowie tego nie przetlumaczysz :) ale pewnie, jak ma pomoc to trzeba pic i nie ma bata :) czytalam gdzies ze na sluzy i te inne rzeczy dobry jest jeszcze olej lniany, na zimno tloczony nierafinowany.. Ja zamiast oleju miele sobie zlociste siemie lniane, bo oczywiscie na sam widok butelki z olejem paw gwarantowany... A moj maz co rano ze 2-3 rodzaje olejow po lyzce pije ;)
Ogolnie siemie lniane i olej lniany na torbiele dobry jest, przypomnialo mi sie, a Ty chyba masz te dziady.. Ja jak sie dowiedzialam o swoim to wtedy zaczelam te siemie lniane jesc, bo gdzies wyczytalam ze jest spoko

Jeśli 1 @ się nie pojawi będziemy sikać..zobaczymy ale skoro 1.1 powinna być to temp powinna chyba spadać...a ja od jakiegoś czasu wieczorami jestem tak gorąca że mój J się o mnie martwi... może to jakiś virus [emoji21]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
A.temp nie jest w ciąży wysoka 37???
Ja nigdy nie mierzyłam bo mi to nie wychodzi. Zawsze zapomnę ze to przed wstaniem

Hej dziewczyny, trudno was nadrobić. U mnie staranka dziewczynkowe, raz 12 dc [emoji1] teraz czekamy... Która ma już 13 dc???? [emoji3] chwalcie się z kim czekam!! [emoji41]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie dziś 17 dc też celowalam w dziewczynke [emoji3] to czekamy razem [emoji110]

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

To przy tarczycy powyżej 3 ciężko zajsc w ciaze? Mi ostatnio wyszła niby rewelacyjnie bo 1,63 a prolaktyna za to prawie na maxa bo 29.46 na 29.93 :( i przeczytałam że przy takim poziomie mogą być cykle bezowulacyjne i nieregularne miesiaczki... a do gina mogę iść dopiero po nowym roku bo wcześniej nie ma kiedy. No ale trudno poczekam i zobaczę co powie.

Jeśli 1 @ się nie pojawi będziemy sikać..zobaczymy ale skoro 1.1 powinna być to temp powinna chyba spadać...a ja od jakiegoś czasu wieczorami jestem tak gorąca że mój J się o mnie martwi... może to jakiś virus [emoji21]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi np Temp 37 utrzymuje się od 10dpo aż do 14dpo czyli pierwszego dnia @. Drugiego dnia @ zaczyna spadać ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nimitii, eh.. moze do następnego cyklu spadnie..
Lui, przykro mi ale walczymy dalej! Ja próbuje jeszcze w tym cyklu a na 1.02 umówiona jestem do ginekologa i chyba czas na badania..
luna, mnie temperatura spada zawsze dzień przed @ także nie musi ci juz spadać.. a w ogóle jaka @? Ma byc dzidziuś a nie @ !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry