reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moze i niewiele, ale moja kolezanka dzieki niemu jest juz w 6 m-cu ciazy, a druga ma dziewczynke w wieku 4lat. Dostala krwawienia w 5tyg ciazy i To jej pomoGlo..a tak to nie mialy szans na ciaze... Skoro nie szkodzi a mojej glowie pomagA to go lykam :)
No ja bez progesteronu nie donosiłabym 1 ciąży ...

reklama
W poprzedniej ciazy blizniaczej jak ronilam oierwsze dzieciatko lekarz przy wypisie nie dal mi nic, drugi lekarz przyjmujac drugie poronienie byl w szoku ze nie dal mi tamten dupka na podtrzymanie... Wiec uwazam ze co lekarz to inna opinia, jak ze wszystkim. Ja swojemu ufam i skoro mowi ze jestem zabezpieczona ze wszystkich stron przyjmujac dupka i acard to znaczy ze jestem zabezpieczona :)

Moze i niewiele, ale moja kolezanka dzieki niemu jest juz w 6 m-cu ciazy, a druga ma dziewczynke w wieku 4lat. Dostala krwawienia w 5tyg ciazy i To jej pomoGlo..a tak to nie mialy szans na ciaze... Skoro nie szkodzi a mojej glowie pomagA to go lykam :)

Dziwniejszej rewelacji w życiu nie słyszałam :) Jakby miał nie działać to kobiety uzupełniające niedobory ...mogłyby od razu z buta zaprzestać leczenia ...

Też się zdziwiłam jak to przeczytałam, ale doktorki różne rzeczy teraz wymyślają.
Aczkolwiek jak tylko mi się uda zajść to będę łykać, na wszelki wypadek odlozzylam sobie już dwie recepty, jakby któryś kolejny mądry lekarzyna nie chciał dać [emoji6]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, trudno was nadrobić. U mnie staranka dziewczynkowe, raz 12 dc [emoji1] teraz czekamy... Która ma już 13 dc???? [emoji3] chwalcie się z kim czekam!! [emoji41]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry