reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hejka, odebrałam wynik progesteronu z przed 2 tygodni(7dpo), i wynik 11,91 ng/ml. Czy taki wynik oznacza że owu była czy nie? I tak już po ptakach, ale tak z ciekawości. No i czy nie jest on za niski. Niestety nie dałam rady czytać, ale może uda sie nadrobic. Jutro chwila prawdy - jadę do ginki w sprawie mojej dziury w macicy, zobaczymy co powie.
Powodzenia kochana !!! [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Ja to już mam dość tego wszystkiego.
To ciągłe chodzenie do tego lekarza, faszerowanie się tymi tabletkami ..
Wszystko jest w porządku, a ciąży brak.
Ja dzisiaj tez mam załamanie. Właśnie wróciłam od koleżanki która urodziła we wrześniu synka i tak mnie jakoś w żołądku ściska. Kurcze tyle starań, leków i nic. A inne to jedno, drugie i bez problemu... Nie ma sprawiedliwości.

Ja dzisiaj tez mam załamanie. Właśnie wróciłam od koleżanki która urodziła we wrześniu synka i tak mnie jakoś w żołądku ściska. Kurcze tyle starań, leków i nic. A inne to jedno, drugie i bez problemu... Nie ma sprawiedliwości.
Dziewczyny, nie można tak się naprawiać bo choroby psychicznej dostaniemy. Głowa do góry. :* moja mama wszystkie 3 ciaze pierwszy strzał a ja nie.

Kochana po 4 latach starań to ja zaczęłam sąsiadkę nawet obwiniać ... ma 5 letnie dziecko i zamiast już schować wózek do piwnicy to stoi już tyle lat przy jej i moich drzwiach. Coś mi się w głowie porypało, że ona z jakiegoś zabobonu ten wózek tam trzyma - bo zwracałam jej uwagę by graty z korytarza pozabierała. To powiedziała, że wszystko zabierze ale nie wózek!. Nic, to myślę, jakiś zabobon pewnie by w 3 ciążę ona nie zaszła i teraz przez nią ja zajść nie mogę. Mój K się ze mnie śmiał ale już dla Świętego mojego spokoju miał ten wózek wywalić :p Toteż ja się Wam nie dziwię wcale ...i wiem doskonale jak to jest chcieć a nie móc. Ale wierzyć trzeba bezustannie ...

To też zależy od gina, bo norma od 10 w górę jeszcze ponoć jest ok - ale co ginekolog to inna opinia. Pewnie, że można uzupełnić niedobory jak co ..tylko jeden cykl nic nie wyrokuje. Potrzeba by jeszcze ze 2 cykle skontrolować. A jakie normy podał Ci lab ?
4 - 27

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Ja chodzę taka przetrącona..temperatura 37.0 a w brzuchu niczym kamień i zapomnieć nie daje bo tak ciągnie...spać nie mogę... a 1.1 powinna być @... oszaleje do tego czasu... nie wiem czy to po tym badaniu na drożność bo ciężki to był dla mnie dzień czy coś się dzieje ale kuje mnie aż w pachwinie.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Uhum nosem coś czuję :D

Do góry