Nessi, 100 lat dla synka[emoji322][emoji322][emoji322]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia kochana !!! [emoji110] [emoji110] [emoji110]Hejka, odebrałam wynik progesteronu z przed 2 tygodni(7dpo), i wynik 11,91 ng/ml. Czy taki wynik oznacza że owu była czy nie? I tak już po ptakach, ale tak z ciekawości. No i czy nie jest on za niski. Niestety nie dałam rady czytać, ale może uda sie nadrobic. Jutro chwila prawdy - jadę do ginki w sprawie mojej dziury w macicy, zobaczymy co powie.
Ja dzisiaj tez mam załamanie. Właśnie wróciłam od koleżanki która urodziła we wrześniu synka i tak mnie jakoś w żołądku ściska. Kurcze tyle starań, leków i nic. A inne to jedno, drugie i bez problemu... Nie ma sprawiedliwości.Ja to już mam dość tego wszystkiego.
To ciągłe chodzenie do tego lekarza, faszerowanie się tymi tabletkami ..
Wszystko jest w porządku, a ciąży brak.
Dziewczyny, nie można tak się naprawiać bo choroby psychicznej dostaniemy. Głowa do góry. :* moja mama wszystkie 3 ciaze pierwszy strzał a ja nie.Ja dzisiaj tez mam załamanie. Właśnie wróciłam od koleżanki która urodziła we wrześniu synka i tak mnie jakoś w żołądku ściska. Kurcze tyle starań, leków i nic. A inne to jedno, drugie i bez problemu... Nie ma sprawiedliwości.
Kochana po 4 latach starań to ja zaczęłam sąsiadkę nawet obwiniać ... ma 5 letnie dziecko i zamiast już schować wózek do piwnicy to stoi już tyle lat przy jej i moich drzwiach. Coś mi się w głowie porypało, że ona z jakiegoś zabobonu ten wózek tam trzyma - bo zwracałam jej uwagę by graty z korytarza pozabierała. To powiedziała, że wszystko zabierze ale nie wózek!. Nic, to myślę, jakiś zabobon pewnie by w 3 ciążę ona nie zaszła i teraz przez nią ja zajść nie mogę. Mój K się ze mnie śmiał ale już dla Świętego mojego spokoju miał ten wózek wywalić Toteż ja się Wam nie dziwię wcale ...i wiem doskonale jak to jest chcieć a nie móc. Ale wierzyć trzeba bezustannie ...Ja dzisiaj tez mam załamanie. Właśnie wróciłam od koleżanki która urodziła we wrześniu synka i tak mnie jakoś w żołądku ściska. Kurcze tyle starań, leków i nic. A inne to jedno, drugie i bez problemu... Nie ma sprawiedliwości.
Witaj pyzunia86 ja na chwilę obecną nie czuję, że w ciąży jestem jak nigdy hehKochane dziewczyny z 2 pieknymi krechami jak sie czujecie ???jakies dolegliwości? ?
4 - 27To też zależy od gina, bo norma od 10 w górę jeszcze ponoć jest ok - ale co ginekolog to inna opinia. Pewnie, że można uzupełnić niedobory jak co ..tylko jeden cykl nic nie wyrokuje. Potrzeba by jeszcze ze 2 cykle skontrolować. A jakie normy podał Ci lab ?
NeSSi mam tak samo jeszcze na wizytę się nie umówiłam zapiszę się na około 10 stycznia tym bardziej, że dobrze się czujęPoczekam do 6-7 tygodnia ...jak wytrzymam
Chciałabym już zobaczyć zarodek z serduchem
DziękujęPowodzenia kochana !!! [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Uhum nosem coś czujęJa chodzę taka przetrącona..temperatura 37.0 a w brzuchu niczym kamień i zapomnieć nie daje bo tak ciągnie...spać nie mogę... a 1.1 powinna być @... oszaleje do tego czasu... nie wiem czy to po tym badaniu na drożność bo ciężki to był dla mnie dzień czy coś się dzieje ale kuje mnie aż w pachwinie.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom