Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak lewy był drożny...prawy udrożniony podczas tego badania.. podobno dlatego tak bolało..ale gdyby lekarka była delikatniejsza to też by pomogło...samo badanie było dla mnie psychicznie ciężkie.. leżałam na sali z babką w wieku 43 lat która miała wywoływany poród 5 dziecka...eh... i nie wyglądała na szczęśliwą... zero sprawiedliwości..To straszne.. Ale już jest dobrze? U mnie gorzej było z laparoskopia.. i jajowody masz drozne?
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam lewy nie drozny. Prawy ok. Teraz już oba mam drozne [emoji1] kobieta to się nacierpi..Tak lewy był drożny...prawy udrożniony podczas tego badania.. podobno dlatego tak bolało..ale gdyby lekarka była delikatniejsza to też by pomogło...samo badanie było dla mnie psychicznie ciężkie.. leżałam na sali z babką w wieku 43 lat która miała wywoływany poród 5 dziecka...eh... i nie wyglądała na szczęśliwą... zero sprawiedliwości..
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Albo inny prezent na urodziny dostanieszJa dzisiaj bóle jak na @ także pewnie jutro albo tak jak w zeszłym roku w sylwestra zrobi mi prezent na urodziny :/...temp. póki co w górze, czekamm na spadek...
Lux kciuki zaciśnięte!
Dzięki [emoji8] Ja się wybieram w styczniu na monit. Zrobię badania I pójdę do gina właśnie w sprawie planu na dalsze cykle i mam nadzieje, ze mi pomoże [emoji6]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
A więc nie była do końca przekonana do diagnozy z pcos. Dostalam siofor, mam czekać na miesiaczke i nie wywoływać dupkiem. Wtedy zrobić hormony. Skierowała mnie jeszcze na posiew pod chlamydie, mycoplazme i ureaplazme żeby wykluczyć wpływ ich na poronienie.
Wiem, doskonale Cię rozumiem....eh przegwizdane a niektóre nie chcą i bach jedno drugie itd [emoji35]Ja to już mam dość tego wszystkiego.
To ciągłe chodzenie do tego lekarza, faszerowanie się tymi tabletkami ..
Wszystko jest w porządku, a ciąży brak.