reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny czy któraś robiła posiew z pochwy na ureaplasma mycoplasma i chlamydia?? Ceny dochodzą nawet do 220 zł za jeden posiew [emoji32]
Nie wiem czy stać mnie na to...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witaj pyzunia86 ja na chwilę obecną nie czuję, że w ciąży jestem :D jak nigdy heh
Przygotowana byłam na sensacje a tu szook , aż nie mogę uwierzyć w swoje szczęście ;-) ;) pozdrawiam

U mnie tez bez sensacji póki co[emoji16]
Cycki bolą masakrycznie, troche sie chyba szybciej mecze No i takie smaki mam czasem. Czyli niewiele

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy któraś robiła posiew z pochwy na ureaplasma mycoplasma i chlamydia?? Ceny dochodzą nawet do 220 zł za jeden posiew [emoji32]
Nie wiem czy stać mnie na to...

Niestety ja nie pomogę, ale może da Sie na skierowanie ??? Bo jak taka cena za jedno to suma będzie niezła:/

Czytałam, że już odchodzą od podawania progesteronu bo niby niewiele wnosi, ale nawet jak ma działać tylko uspokajająco na głowę to bym lykala dla świętego spokoju

Moze i niewiele, ale moja kolezanka dzieki niemu jest juz w 6 m-cu ciazy, a druga ma dziewczynke w wieku 4lat. Dostala krwawienia w 5tyg ciazy i To jej pomoGlo..a tak to nie mialy szans na ciaze... Skoro nie szkodzi a mojej glowie pomagA to go lykam :)

reklama
Czytałam, że już odchodzą od podawania progesteronu bo niby niewiele wnosi, ale nawet jak ma działać tylko uspokajająco na głowę to bym lykala dla świętego spokoju

Dziwniejszej rewelacji w życiu nie słyszałam :) Jakby miał nie działać to kobiety uzupełniające niedobory ...mogłyby od razu z buta zaprzestać leczenia ...

Do góry