reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny ja cała w pryszczach i się udało :D Normalnie jak przed okresem wyglądam ...i pewnie już tak pozostanie ...
Słuchajcie, dostałam dupka z rejonu, brać na wszelki wypadek czy lepiej nie?

Hehe to dajesz nadzieję :)dupek na pewno nie zaszkodzi a jak było poronienie to może nawet i wskazane.
Ale zrób jak uważasz :)

reklama
A u mnie dziś kolejne światełko w tunelu :) jak co roku styczniowy zastój w pracy, a że ja podpadziocha numer jeden (mam cięty jęzor i zawsze mówię to co myślę ;) ) spodziewałam się wypowiedzenia... A tu przeniesienie na inny dział. Więcej ruchu, nadgodziny (czyli więcej kasy) i mniej psychicznej presji ;)
Nie jest źle, ważne że nie muszę wszystkiego odwlekać, aż do znalezienia nowej pracy :)
Żeby tylko pozbyć się dziadów z jajników... :(

Hejka, odebrałam wynik progesteronu z przed 2 tygodni(7dpo), i wynik 11,91 ng/ml. Czy taki wynik oznacza że owu była czy nie? I tak już po ptakach, ale tak z ciekawości. No i czy nie jest on za niski. Niestety nie dałam rady czytać, ale może uda sie nadrobic. Jutro chwila prawdy - jadę do ginki w sprawie mojej dziury w macicy, zobaczymy co powie.

Hejka, odebrałam wynik progesteronu z przed 2 tygodni(7dpo), i wynik 11,91 ng/ml. Czy taki wynik oznacza że owu była czy nie? I tak już po ptakach, ale tak z ciekawości. No i czy nie jest on za niski. Niestety nie dałam rady czytać, ale może uda sie nadrobic. Jutro chwila prawdy - jadę do ginki w sprawie mojej dziury w macicy, zobaczymy co powie.
Wydaje mi się Madziu, że powinno po owu przekroczyć 20 ... Trochę nisko ...

A u mnie dziś kolejne światełko w tunelu :) jak co roku styczniowy zastój w pracy, a że ja podpadziocha numer jeden (mam cięty jęzor i zawsze mówię to co myślę ;) ) spodziewałam się wypowiedzenia... A tu przeniesienie na inny dział. Więcej ruchu, nadgodziny (czyli więcej kasy) i mniej psychicznej presji ;)
Nie jest źle, ważne że nie muszę wszystkiego odwlekać, aż do znalezienia nowej pracy :)
Żeby tylko pozbyć się dziadów z jajników... :(
Wszystkie znaki na niebie i ziemi są przychylne a i dziadów się szybko pozbedziesz :*

też mi się tak wydaje...
To też zależy od gina, bo norma od 10 w górę jeszcze ponoć jest ok - ale co ginekolog to inna opinia. Pewnie, że można uzupełnić niedobory jak co ..tylko jeden cykl nic nie wyrokuje. Potrzeba by jeszcze ze 2 cykle skontrolować. A jakie normy podał Ci lab ?

reklama
Do góry