reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lux, powodzenia !!![emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Emzilka, Ja zaczelam dzis 6 tydzien,a tez mam termin wg OM na 31 sierpnia, jak to mozliwe ze Ty zaczelas 5ty?
Moze przez roznice w dlugosci cyklu?[emoji848]
Ja nie bylam jeszcze na usg ani razu, pierwsze mam 12go stycznia jak zacznę 8 tydzień, bo chce od razu serduszko zobaczyc[emoji4]

Tez zauważyłam ze Windy i Paraplu nic nie piszą, gdzie jesteście dziewczyny?[emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W apkach pokazuje mi 5 tydz0dzien albo 5tydz2dzien czyli zaczety 6 tydzien.. Nie wiem wg miesiaczki tez tak wyliczyl.. Nie znam sie na tym...
Z innego sprzetu w tamtym tyg mialam 5tydzi4dzien ale kazal sie tym nie sugerowac bo to stare usg.. Najwazniejsze ze przyrost jest prawidlowy i widac postepy w rozwoju :)

reklama
nadrobiłam :biggrin2:

Lux trzymam kciuki, żeby szybko poszło !!!

Emsi- pryszcz to też moja oznaka @, niestety już jest na brodzie, więc nadzieja umknęła...

25 dzień cyklu, 7 cykl starań i do d...y.:frown::frown::frown::frown::frown:
już mam plamienie i @ zaraz się pojawi. Dołek jest i to sporawy, próbowałam przegonić sprzątaniem ale nie pomogło.
W styczniu do ginki, niech coś wymyśli. A tak się łudziłam tą czerwoną kropeczką krwi parę dni temu, uczepiłam się tej myśli jak głupia.
Czytam na bieżąco, trzymam kciuki za was dziewczyny. Znów trzeba zebrać siły na nowy cykl.
Hej Zapmarta a może w tym cyklu będzie inaczej z tym pryszczem;-) ;)Ja dopiero na owu czekam może dziś może jutro przynajmniej tak z mojego liczenia wychodzi, ale na razie nic nie czuję.... Zobaczymy co będzie. 30stycznia mam wizytę u ginekologa wtedy zobaczy co jest bo od ostatniej wizyty minie pół roku i nic...... Głowa do góry będzie dobrze

Kiedy miałaś drożność robiona? Ja też miałam poczytałam w ne[emoji1] cie ze to strasznie boli.. A to wcale nie było takie straszne

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Robiłam 15go grudnia... do wyjścia było ok a jak dojechałam do domu dostałam skurczy jak przy porodzie...nie mogłam oddychać i miałam wrażenie że ktoś mnie przekręcił skórą na lewą stronę...babka która mi robiła badanie taka Helga szok ...przez tydzień siadając czułam się nabijana na pal i wyłam.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Bulbasku to tak jak u mnie...jak mam jakieś pojedyncze pryszcze w okresie @ to teraz nie pytaj jak wyglądam ... [emoji30]
Moja kosmetyczka powiedziała mi, że jak jest wysyp na żuchwie to hormony [emoji33]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Już mam dziada zlikwidowanego hehe. Tzn wyglądam jakbym w gębę dostała bo pół policzka czerwone ale już pod skórą nic nie mam. Aż mój M się wystraszył. Koleżanka kosmetyczka mnie uratowała. No właśnie nie wiem od czego one wychodzą. Na brodzie mam czysto a nagle na policzku.

Robiłam 15go grudnia... do wyjścia było ok a jak dojechałam do domu dostałam skurczy jak przy porodzie...nie mogłam oddychać i miałam wrażenie że ktoś mnie przekręcił skórą na lewą stronę...babka która mi robiła badanie taka Helga szok ...przez tydzień siadając czułam się nabijana na pal i wyłam.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
To straszne.. Ale już jest dobrze? U mnie gorzej było z laparoskopia.. i jajowody masz drozne?

W apkach pokazuje mi 5 tydz0dzien albo 5tydz2dzien czyli zaczety 6 tydzien.. Nie wiem wg miesiaczki tez tak wyliczyl.. Nie znam sie na tym...
Z innego sprzetu w tamtym tyg mialam 5tydzi4dzien ale kazal sie tym nie sugerowac bo to stare usg.. Najwazniejsze ze przyrost jest prawidlowy i widac postepy w rozwoju :)

Aha, to tak jak mi[emoji4] czyli obie skończyłyśmy 5ty i zaczęłyśmy 6ty tydzień

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już mam dziada zlikwidowanego hehe. Tzn wyglądam jakbym w gębę dostała bo pół policzka czerwone ale już pod skórą nic nie mam. Aż mój M się wystraszył. Koleżanka kosmetyczka mnie uratowała. No właśnie nie wiem od czego one wychodzą. Na brodzie mam czysto a nagle na policzku.
Z tymi pryszczami to jest koniec świata! Niech znikną nikt ich nie potrzebuje![emoji20]

Do góry