A ja właśnie czekam na wizyte u nowej ginki. Zobaczymy czy rośnie tam jakieś jajko konkretne czy tylko sznur bezużytecznych pereł. [emoji29]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez uwazam ze gdyby bylo to szkodliwe nie robiliby tak czesto... Moj lekarz sam proponuje mi kiedy mam do niego przyjsc, bo widzi jak na mnie to dziala uspokajajaco i jak rozmowa z nim koi moje nerwy.. Do gabinetu zawsze wchodze jak na sciecie a wychodze w skowronkach :-)dlaczego miałabym się bać? skoro lekarz je robi to widocznie nie stanowi to zagrożenia mojej ciąży. Leczy mnie od 10 lat i nie mam wątpliwości co do jego wiedzy medycznej.
w 1 ciąży miałam wizyty co 3 tyg i co 3 tyg miałam usg. moja ciąża przebiegała bez zarzutów i córka urodziła się zdrowa jak rydz.
Morela opinie na temat usg są różne. Specjaliści, którzy nie mają oporów w robieniu tak częstego usg, nie gwarantuja, że jest to zdrowe.dlaczego miałabym się bać? skoro lekarz je robi to widocznie nie stanowi to zagrożenia mojej ciąży. Leczy mnie od 10 lat i nie mam wątpliwości co do jego wiedzy medycznej.
w 1 ciąży miałam wizyty co 3 tyg i co 3 tyg miałam usg. moja ciąża przebiegała bez zarzutów i córka urodziła się zdrowa jak rydz.
Trzymam kciuki za jutrzejsze 2 piękne kreski [emoji1] [emoji173]Dziewczyny, kupiłam test i jutro sprawdzam, dzisiaj 30dc, mam stresa jak cholera. Dzisiaj jak się obudziłam, to miałam takie dziwne przekonanie, że jestem w ciąży. Jest mi niedobrze, cały czas mam wrażenie jakby macica była napięta i tyle. Nie chcę się nastawiac, ale z drugiej strony pewnie będzie jak w zeszłym miesiącu... Czyli biel wizira.
Dzięki Sylwka za info [emoji8] Właśnie tsh również będę robić w przyszłym tygodniu to zobaczę 'co w trawie piszczy'Dzieki Emsi za dobre slowo :*
@ nie ma, moze sie spozni i bedze jutro.
Ciekawe jak tam Lux wchodze na forum w wolnej chwili z nadzieja na dobre wiesci
A co do pryszczy na brodzie. Ja zrobilam badanie TSH wlasnie z polecenia kosmetyczki. Powiedziala, ze te wypryski o czyms swiadcza I nie jedna klientke odeslala na badanie I sie sprawdzilo.
Kiedy miałaś drożność robiona? Ja też miałam poczytałam w ne[emoji1] cie ze to strasznie boli.. A to wcale nie było takie straszneJa chodzę taka przetrącona..temperatura 37.0 a w brzuchu niczym kamień i zapomnieć nie daje bo tak ciągnie...spać nie mogę... a 1.1 powinna być @... oszaleje do tego czasu... nie wiem czy to po tym badaniu na drożność bo ciężki to był dla mnie dzień czy coś się dzieje ale kuje mnie aż w pachwinie.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki bobo słodki [emoji1] [emoji173]Zobacz załącznik 789355 mój zbój kochany.
dlatego ufam swojemu lekarzowi i nie boję się robić usg na każdej wizycieMorela opinie na temat usg są różne. Specjaliści, którzy nie mają oporów w robieniu tak częstego usg, nie gwarantuja, że jest to zdrowe.
Moja poprzednia ciążę prowadził profesor znanej kliniki i mówił, że usg jak najmniej, bo nie znane są jeszcze skutki tego badania. Co oczywiście nie mówi również, że jest niezdrowe....ale tak jak pisałam na początku opinie są różne ... decyzja nasza ...
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
działaj[emoji1]Zobacz załącznik 789362 chyba owu sie zbliża dzis 11 dc