SuperSkurcze co 2-3 minuty. Idą od tyłu chyba z krzyża. Na ktg ładnie się zapisały skurcze.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Emsi*
Fanka BB :)
Dzięki [emoji8] Ja się wybieram w styczniu na monit. Zrobię badania I pójdę do gina właśnie w sprawie planu na dalsze cykle i mam nadzieje, ze mi pomoże [emoji6]Ja biorę femarę
Letrozole. I do tego ten lek nie upośledza endometrium Zawsze mam idealne do zagnieżdżania zarodka.
Tak, lekarz sam to zaproponował. Chociaż zawsze się mnie pyta czy podajemy pregnyl czy dajemy szansę mu peknąć.
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
bertha
To tak samo jak jaZazdroszczę. .. ja wzrostu podobnego tylko 20 kg więcej. ..
Katia, a gin ma pewność ze to stary pecherzyk?? Moze to akurat dojrzały pecherzyk tuż przed pęknięciem. Ja mam często owu z tego samego jajnika! Natura książek nie czyta i nie zawsze naprzemiennie owu jest. Troche dziwne ze od razu spisał gin na straty tego pęcherzyka a niw kazał sie starać... a dupkiem moze tylko zablokował jego pęknięcie.Hejka
U mnie nie będzie wrześniowego bobo. Natura ze mnie zakpiła.
Wczoraj w 10dc byłam na usg w związku z bólami lewego jajnika trwającymi od 2 dc. Z tego lewego jajnika w poprzednim cyklu była owulacja (byłam nawet na usg i było widać pęcherzy). Teraz owu powinna być z prawego jajnika.
Nie dość ze na prawym jajniku nie ma żadnych oznak owulacji (owu mam w 10-11 dniu czyli już powinnno być!), to na lewym jajniku mam pęcherzyk gigant-23mm, który jest najprawdopodobniej pozostałością z poprzedniego cyklu. Bosko!! Jestem wściekła! Właśnie teraz, kiedy zapadła decyzja o staraniach mój organizm postanowił sfiksować. Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Dostałam duphaston na dwa tygodnie. Po okresie znowu nam iść na usg.
Jadę teraz na badania tsh, ft3,ft4 i już się boje co tam wyjdzie
Ostatni czas to ciagle problemy zdrowotne podejrzenie brodawczaka w piersi, guz na tarczycy, biopsja tarczycy, sfiksowana owulacja wszystko przeciwko
Macie wieści od LUX?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuuuuuki!!!! Pewnie juz tulisz Nataniela!!!!Nessi dzięki. Ale się ciesze. Boli jak diabli ale dla małego wszystko [emoji4]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Super!!!!Hej, ja jestem juz po wizycie u gina.... moje obawy co do znikciecia objawów ciazowych zostaly za drzwiami Po zbadaniu okazalo sie, ze wszystko jest ok na tym etapie... 5 tydzien zaczelam Pecherzyk jest, cialko żółte w środku tez jest i tarczka zarodkowa tez jest...Dla swietego spokoju mam przyjsc do niego za tydzien, 7 stycznia do szpitala... Mój mąż się smieje, ze kupi mi aparat USG na urodziny zbym w koncu nie panikowała a lekarz kazał mu pizgnąć drzwiami nastepnym razem jak bede w spazmy wpadała
Najlepiej mam zapomnieć, że jestem w ciąży i normalnie funkcjonować Tylkożeby to było takie łatwe ;(
Hehe, sama chetnie bym kupiła sobie usg do domu jak bede w ciąży i co chwile patrzyła na fasolkę szkoda ze nie ma takich domowych usg
Piękny widokMój Ryżyk [emoji813] <3 Malo jeszcze widac ale widac ;-)
Termin na 31 sierpnia 2017
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
zapmarta
Karolkowa mama
nadrobiłam
Lux trzymam kciuki, żeby szybko poszło !!!
Emsi- pryszcz to też moja oznaka @, niestety już jest na brodzie, więc nadzieja umknęła...
25 dzień cyklu, 7 cykl starań i do d...y.
już mam plamienie i @ zaraz się pojawi. Dołek jest i to sporawy, próbowałam przegonić sprzątaniem ale nie pomogło.
W styczniu do ginki, niech coś wymyśli. A tak się łudziłam tą czerwoną kropeczką krwi parę dni temu, uczepiłam się tej myśli jak głupia.
Czytam na bieżąco, trzymam kciuki za was dziewczyny. Znów trzeba zebrać siły na nowy cykl.
Lux trzymam kciuki, żeby szybko poszło !!!
Emsi- pryszcz to też moja oznaka @, niestety już jest na brodzie, więc nadzieja umknęła...
25 dzień cyklu, 7 cykl starań i do d...y.
już mam plamienie i @ zaraz się pojawi. Dołek jest i to sporawy, próbowałam przegonić sprzątaniem ale nie pomogło.
W styczniu do ginki, niech coś wymyśli. A tak się łudziłam tą czerwoną kropeczką krwi parę dni temu, uczepiłam się tej myśli jak głupia.
Czytam na bieżąco, trzymam kciuki za was dziewczyny. Znów trzeba zebrać siły na nowy cykl.
Emsi*
Nie powiedziała ale zamierzam zbadać temat ...Mnie też. Dlatego odcinam się od slodyczy bo mi się wydaje że to jest główny powód.
A jakie hormony? Bo mi co jakiś czas na zuchwie wyskakują takie podskórne paskudnice
Teraz na początku nowego cyklu robie badanie hormonów i zobaczę czy jest wszystko ok. Przez lata było ale jak się zaczęłam starać tak cyrki się dzieją [emoji33]
Mietowajagodka
Lux trzymam kciuki.
Morela_87
dlaczego miałabym się bać? skoro lekarz je robi to widocznie nie stanowi to zagrożenia mojej ciąży. Leczy mnie od 10 lat i nie mam wątpliwości co do jego wiedzy medycznej.Dziewczyny a nie boicie się tak często robić usg ?
w 1 ciąży miałam wizyty co 3 tyg i co 3 tyg miałam usg. moja ciąża przebiegała bez zarzutów i córka urodziła się zdrowa jak rydz.
sylwkaq90
Dzieki Emsi za dobre slowo :*Sylwka dużo zdrówka zatem abyś jak najszybciej mogla cieszyc się z brzuszka bez żadnego stresu!
Bardzo fajny lekarz Ci się trafił [emoji1]
@ nie ma, moze sie spozni i bedze jutro.
Ciekawe jak tam Lux wchodze na forum w wolnej chwili z nadzieja na dobre wiesci
A co do pryszczy na brodzie. Ja zrobilam badanie TSH wlasnie z polecenia kosmetyczki. Powiedziala, ze te wypryski o czyms swiadcza I nie jedna klientke odeslala na badanie I sie sprawdzilo.
Dzieki Emsi za dobre slowo :*
@ nie ma, moze sie spozni i bedze jutro.
Ciekawe jak tam Lux wchodze na forum w wolnej chwili z nadzieja na dobre wiesci
Ja też zaglądam co chwilę, w nadziei że już urodziła
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kochana wielkie gratulacje [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji1] [emoji1] [emoji1]Mój Ryżyk [emoji813] <3 Malo jeszcze widac ale widac ;-)
Termin na 31 sierpnia 2017
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom