reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mnie wysypało na plecach strasznie, jak nigdy, nie wiem o co chodzi...

qdkkx1hpzei65q7s.png
Mnie też. Dlatego odcinam się od slodyczy bo mi się wydaje że to jest główny powód.

Bulbasku to tak jak u mnie...jak mam jakieś pojedyncze pryszcze w okresie @ to teraz nie pytaj jak wyglądam ... [emoji30]
Moja kosmetyczka powiedziała mi, że jak jest wysyp na żuchwie to hormony [emoji33]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
A jakie hormony? Bo mi co jakiś czas na zuchwie wyskakują takie podskórne paskudnice :(

reklama
Mnie też. Dlatego odcinam się od slodyczy bo mi się wydaje że to jest główny powód.

A jakie hormony? Bo mi co jakiś czas na zuchwie wyskakują takie podskórne paskudnice :(
Kurcze, możesz mieć rację, bo przez święta się trochę objadłam, może to faktycznie o to chodzi... Ja nie potrafię się całkiem odciąć, staram się teraz w miarę normalnie jest, nie szaleć za bardzo, ale od przyszłego tygodnia chyba wrócę na fitness.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja mam tak samo, mogłabym chodzić co tydzień gdyby to tyle nie kosztowało :) cieszę się bo w tym msc uda mi się 2 razy zobaczyć fasolke bo na prenatalnych w szpitalu i na wizycie prywatnej :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png
Dziewczyny a nie boicie się tak często robić usg ?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Ja to miałam poród ekspresowy i cały przeleżałam w łóżku na boku ściągając poręcz a jak urodziłam to pierwsze co powiedziałam to ludzie to miało boleć a ja u dentysty większe katusze przechodzę hehe cały personel oczy w słup a ja naprawdę super wspominam ten dzień

reklama
Do góry