reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja tez sie barzo boje. Moze nie samego zlegosamopoczucia ale tego ze moze mi sie cos przytrafic a bede daleko od lekarza. W drugiej ciazy mialam krwotok. Krwiak sie ewakuowal i spowodowal silne krwawiynie. Nie musze chyba mowic co przezylam...

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie[emoji53]A ja teraz mam brać encorton od owu i lekarka dała mi go A bardzo sie bała i mam nie wyjeżdżać nigdzie i jak coś się będzie dZiało to na IP bo jej nie ma Na początku maja[emoji53]muszę mieć monitoring cyklu conajmniej 2 razy do pewności żeby niepotrzebnie encorton nie brać...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Więc wiecie dziewczyny bardzo chce i bardzo się boję i nie wiem co bardziej w tym momencie....mam skierowanie do psychologa...za bardzo nie wierzę ale mój maz mnie prosił żebym poszła...on chce żebym poleciała Na wakacje i przewietrzyla umysl i chociaz na troche przestala liczyc te dni od okresu do owu i znowu do okresu ...

Mi też się marzą wakacje , na których od 3 lat nie byłam i długo jeszcze nie będę. M wyjazd do sanatorium kosztuje mnie około 2 tysięcy , więc możemy tylko pomarzyć

Mi też się marzą wakacje , na których od 3 lat nie byłam i długo jeszcze nie będę. M wyjazd do sanatorium kosztuje mnie około 2 tysięcy , więc możemy tylko pomarzyć
Wakacje od 2 lat to mój cel i światełko żeby nie myśleć że nie mam dZiecka [emoji53] taka chwilowa odskocznia od lekarzy i czarnych mysli[emoji53]w zeszłym roku byliśmy na Gran Canarii i na Kosie...fajne są wakacje ale wolałabym 1000 razy bardziej przytulać mój skarb....[emoji53]

Więc wiecie dziewczyny bardzo chce i bardzo się boję i nie wiem co bardziej w tym momencie....mam skierowanie do psychologa...za bardzo nie wierzę ale mój maz mnie prosił żebym poszła...on chce żebym poleciała Na wakacje i przewietrzyla umysl i chociaz na troche przestala liczyc te dni od okresu do owu i znowu do okresu ...

ja tak wyluzowalam i zobacz efekt :-) :)

reklama
Do góry