Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tam nadal trzymam kciuki mocno!głowa boli od 2 dni - dziś trzeci... jutro powinno być już lepiej. czasem tak mam jak się gwałtownie ciśnienie zmienia - trochę jakbym meteopatką była, ale reaguję tylko na naprawdę znaczne różnice - więc wypada tak raz na rok, czasem rzadziej. a oprócz tego - zmęczona strasznie jestem. jak nigdy. mogłabym spać 24/dobę. co raczej nie wróży dobrze, bo zazwyczaj jak zachodziłam w ciążę to pierwszym objawem było to, że bez budzika budziłam się o 6 rano bo wreszcie miałam normalne ciśnienie krwi. dziś co prawda też obudziłam się o 6 ale z powodu przeklętego bólu głowy...
poczekam do 26.04 i zrobię test jak nie przyjdzie@. tym bardziej, że w pracy zrobił się zamęt i chyba będę mieć problem...
wiesz musisz se przeanalzowac, zobaczyc co Ci na lepsze wyjdzie, ja wiem, ze u mnie planowanie ciazy duzo dalo, bo wiem, ze mam stala prace i wieksze mieszkanie i oni wiedzieli w pracy, ze tak szybko ich nie zostawie i znajda wpierw kogos na moje miesjce nim pojde na l-4Myślę cały czas[emoji53] przejmuje się wszystkim[emoji53]ze na zwolnienie będę musiała iść odrazu i koleżanki wyroluje bo one mają urlopy pozniej[emoji53]czy nie poczekać miesiąca i schudnąć jeszcze ( schudłam w 2 miesiące 6 kilo) to insulina i glukoza mi spadną, czy nie lecieć i nie odpocząć psychicznie i tego.,czy się uda tym razem zatrzymać maleństwo....I pewnie jak przeanalizuje 100 wariantów to Pan Bóg wymyśli 101....[emoji53]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
kiedys ten pech Cie opusci, mi sie udalo a tez mowilam, ze sie naczekamNie planuję już nic , od dawna wiem że to nie ma sensu. Do tego ja mam takie szczęście że zawsze ale to zawsze moje plany szlak trafia
Mam podobnie[emoji53]ale akurat z zachodzeniem w ciaze do tej pory 5 razy się udawało...z resztą 5 razy w 15 miesięcy...Ale o tym że Pan Bóg tak szybko będzie zabierał mi aniołki moje to w najczarniejszych snach nie przewidzialam[emoji53]Nie planuję już nic , od dawna wiem że to nie ma sensu. Do tego ja mam takie szczęście że zawsze ale to zawsze moje plany szlak trafia
Ja tez sie barzo boje. Moze nie samego zlegosamopoczucia ale tego ze moze mi sie cos przytrafic a bede daleko od lekarza. W drugiej ciazy mialam krwotok. Krwiak sie ewakuowal i spowodowal silne krwawiynie. Nie musze chyba mowic co przezylam...Mam dokładnie taki sam problem[emoji53]znaczy dylemat... jak zaczniemy starania i się uda a u nas duża szansa to wakacje odpadają całkowicie...bo już mi lekarz powiedZial ze będę na podtrzymaniu[emoji53]i nie wiem czy odpuścić cykl i lecieć na wakacje w maju i zacząć do starać za miesiąc czy teraz....[emoji53]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom