reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
głowa boli od 2 dni - dziś trzeci... jutro powinno być już lepiej. czasem tak mam jak się gwałtownie ciśnienie zmienia - trochę jakbym meteopatką była, ale reaguję tylko na naprawdę znaczne różnice - więc wypada tak raz na rok, czasem rzadziej. a oprócz tego - zmęczona strasznie jestem. jak nigdy. mogłabym spać 24/dobę. co raczej nie wróży dobrze, bo zazwyczaj jak zachodziłam w ciążę to pierwszym objawem było to, że bez budzika budziłam się o 6 rano bo wreszcie miałam normalne ciśnienie krwi. dziś co prawda też obudziłam się o 6 ale z powodu przeklętego bólu głowy...
poczekam do 26.04 i zrobię test jak nie przyjdzie@. tym bardziej, że w pracy zrobił się zamęt i chyba będę mieć problem...
ja tam nadal trzymam kciuki mocno!

Myślę cały czas[emoji53] przejmuje się wszystkim[emoji53]ze na zwolnienie będę musiała iść odrazu i koleżanki wyroluje bo one mają urlopy pozniej[emoji53]czy nie poczekać miesiąca i schudnąć jeszcze ( schudłam w 2 miesiące 6 kilo) to insulina i glukoza mi spadną, czy nie lecieć i nie odpocząć psychicznie i tego.,czy się uda tym razem zatrzymać maleństwo....I pewnie jak przeanalizuje 100 wariantów to Pan Bóg wymyśli 101....[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
wiesz musisz se przeanalzowac, zobaczyc co Ci na lepsze wyjdzie, ja wiem, ze u mnie planowanie ciazy duzo dalo, bo wiem, ze mam stala prace i wieksze mieszkanie i oni wiedzieli w pracy, ze tak szybko ich nie zostawie i znajda wpierw kogos na moje miesjce nim pojde na l-4

Nie planuję już nic , od dawna wiem że to nie ma sensu. Do tego ja mam takie szczęście że zawsze ale to zawsze moje plany szlak trafia
Mam podobnie[emoji53]ale akurat z zachodzeniem w ciaze do tej pory 5 razy się udawało...z resztą 5 razy w 15 miesięcy...Ale o tym że Pan Bóg tak szybko będzie zabierał mi aniołki moje to w najczarniejszych snach nie przewidzialam[emoji53]

Mam dokładnie taki sam problem[emoji53]znaczy dylemat... jak zaczniemy starania i się uda a u nas duża szansa to wakacje odpadają całkowicie...bo już mi lekarz powiedZial ze będę na podtrzymaniu[emoji53]i nie wiem czy odpuścić cykl i lecieć na wakacje w maju i zacząć do starać za miesiąc czy teraz....[emoji53]

Ja tez sie barzo boje. Moze nie samego zlegosamopoczucia ale tego ze moze mi sie cos przytrafic a bede daleko od lekarza. W drugiej ciazy mialam krwotok. Krwiak sie ewakuowal i spowodowal silne krwawiynie. Nie musze chyba mowic co przezylam...

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

kochane jesteście...
martwię się tylko co z pracą, bo jak się okaże że jestem a tu z umową klapa to zostanę na lodzie - bez prawa do chorobowego... a u mnie ciąża to na dzień dobry masa leków i zwolnienie... i leżenie... i szpital... i dieta specjalna... i mnóóóóstwo kasy.
ale jeśli już to przecież dam radę... oby tylko się udało... ale jakoś czuję, że jednak nic z tego nie będzie...

reklama
właściwie każdej z nas należałyby się 2 dniowe wakacje od wszystkiego - pracy, dzieci, rodzin, domów, gotowania, prania, sprzątania...
marzenia, nie?...
dłużej jak 2 dni bez dzieci bym nie wytrzymała...

Do góry