reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lux jeden i drugi , powiem Ci że to boli szczególnie ze strony dziecka , nie wiem dlaczego taki właśnie jest. Nigdy nie dał się jakoś specjalnie przytulić , nie posiedział na kolanach

Lux jeden i drugi , powiem Ci że to boli szczególnie ze strony dziecka , nie wiem dlaczego taki właśnie jest. Nigdy nie dał się jakoś specjalnie przytulić , nie posiedział na kolanach
wiek-wstydzi sie, bo koledzy moga zobaczyc, tata moze zobaczyc..wiesz przychodzi taki okres, ze dzecko nie da sie za zadne skarby przytulic a matka tego potrzebuje i przykro jest a, ze maz sie nie tuli hmm, moze nie ma takiej potrzeby, moze to twardziel nie wiem

Lux nigdy nie dał się przytulić , ciężko to pojąć , teraz też patrzy tylko żeby wyjść z domu do kolegów , piłka najważniejsza. Ja mogę wychodzić z siebie , wszystko bym dla niego zrobiła, ale on nie docenia tego niestety

Lux nigdy nie dał się przytulić , ciężko to pojąć , teraz też patrzy tylko żeby wyjść z domu do kolegów , piłka najważniejsza. Ja mogę wychodzić z siebie , wszystko bym dla niego zrobiła, ale on nie docenia tego niestety
szwagierki corka ma 10 lat i tez ma juz swoj swiat, tylko koleznki i rolki, nic z tym nie zrobisz

reklama
Do góry