reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Yesenia... kochana mój też na 9 lat... i z przytulaniem ciężko jak chce mu dac buziaka to nadstawia czoło i ucieka. Kiedyś było inaczej . Skoro tak źle Ci z tą wagą to dlaczego nie spróbujesz zrzucić ? Może warto spróbować? Ja się obudziłam trochę zbyt późno. .. kiedy waga dobila do 118kg... problemu skórne i rozchwiany cykl (32-65 dni) teraz po pół roku w ostatnią sobotę było 79kg... :) satysfakcja niesamowita... problemy skorne uciekly w sina dal a cykle idealne...jak za nastolatki. przede mną jeszcze troszkę . Jeszcze 10 chciałabym zrzucić. . Ale i tak czuję niesamowita różnicę... miło iść do sklepu i kupić coś w rozmiarze 14... a nie 22... .

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane. I mnie dziś cały dzień wolny... wczoraj byliśmy na zakupach Nowym autkiem.... ehh jaka przestrzeń ;)

Mamuniol apke zaaktualizuj. Ja dziś aktualizowana bo miałam to samo.

Lux-dasz radę!!!!

Magoo jak się czujesz?

Yesenia to hormony pewno po odstawienu leków. Jak byś się gorzej poczuła to wio do lekarza! Cykl pewno dlatego dziwny raz morkoro raz sucho bo Masz mieć kilka owulacji. Pamiętaj!!! Przytulanki dla przyjemności!!!!

Ja bym cyklu nie odpuszczala
la.... to tylko wakacje.. a może właśnie to ten czas na dzidziusia?

Nessi miłego dzionka w pracy.

Spark♡♡

U mnie też czasem dla dzieci naleśniki na obiad. My z mężem od kiedy na diecie jesteśmy to nauczyliśmy się inaczej jeść ;) można zjeść pyszny bezmięsne obiad!!! Kasza gryczana z pieczarkami cebulką i Zielona fasolka - pychaaaa

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasza gryczana z pieczarkami... Nigdy bym nie pomyślała, muszę spróbować :) u mnie to tylko z boczkiem :p

Mam dokładnie taki sam problem[emoji53]znaczy dylemat... jak zaczniemy starania i się uda a u nas duża szansa to wakacje odpadają całkowicie...bo już mi lekarz powiedZial ze będę na podtrzymaniu[emoji53]i nie wiem czy odpuścić cykl i lecieć na wakacje w maju i zacząć do starać za miesiąc czy teraz....[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mi też lekarz powiedział, że jak tylko będę miała podejrzenia ciąży to mam przyjść bo będę musiała mieć podtrzymywaną, nie wiem skąd taki wniosek...
Ja bym chyba żadnego nie odpuszczala, bo gdyby okazało się że potem problem bym miała to bym myślała pewnie: a może mogłam wtedy próbować, może to tamten cykl....
Ale rozumiem też Twoje arg. :)

reklama
Do góry