sa dzieci, ktore roczek maja i nie dadza sie dotknac roznie to jestLux pewnie tak, myślałam że tylko mój taki jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sa dzieci, ktore roczek maja i nie dadza sie dotknac roznie to jestLux pewnie tak, myślałam że tylko mój taki jest
Hej kochane. I mnie dziś cały dzień wolny... wczoraj byliśmy na zakupach Nowym autkiem.... ehh jaka przestrzeń
Mamuniol apke zaaktualizuj. Ja dziś aktualizowana bo miałam to samo.
Lux-dasz radę!!!!
Magoo jak się czujesz?
Yesenia to hormony pewno po odstawienu leków. Jak byś się gorzej poczuła to wio do lekarza! Cykl pewno dlatego dziwny raz morkoro raz sucho bo Masz mieć kilka owulacji. Pamiętaj!!! Przytulanki dla przyjemności!!!!
Ja bym cyklu nie odpuszczala
la.... to tylko wakacje.. a może właśnie to ten czas na dzidziusia?
Nessi miłego dzionka w pracy.
Spark♡♡
U mnie też czasem dla dzieci naleśniki na obiad. My z mężem od kiedy na diecie jesteśmy to nauczyliśmy się inaczej jeść można zjeść pyszny bezmięsne obiad!!! Kasza gryczana z pieczarkami cebulką i Zielona fasolka - pychaaaa
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam dokładnie taki sam problem[emoji53]znaczy dylemat... jak zaczniemy starania i się uda a u nas duża szansa to wakacje odpadają całkowicie...bo już mi lekarz powiedZial ze będę na podtrzymaniu[emoji53]i nie wiem czy odpuścić cykl i lecieć na wakacje w maju i zacząć do starać za miesiąc czy teraz....[emoji53]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
gdyby nie mdlosci to bym zjadlaSpark nie tylko z pieczarkami jest mega pyszna nawet z innymi warzywami ja łączymy. Warzywa dusze beztluszczowo pod przykryciem posypujac odrobiną pieprzu i kucharka na koniec dorzucam ugotowaną kasza gryczana. Pyyyycha
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom