reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny. Ja nadal szpital. Lekkie skurcze. Rewelacji brak. Mam dość
Zacznę ich błagać o wywołanie [emoji22]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Lux trzymaj sie dzielnie, pewnie już niewiele Was dzieli. Zaraz Natan będzie po tej stronie... wynagrodzi to fatalne poczucie teraz!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka

U mnie nie będzie wrześniowego bobo. Natura ze mnie zakpiła.
Wczoraj w 10dc byłam na usg w związku z bólami lewego jajnika trwającymi od 2 dc. Z tego lewego jajnika w poprzednim cyklu była owulacja (byłam nawet na usg i było widać pęcherzy). Teraz owu powinna być z prawego jajnika.
Nie dość ze na prawym jajniku nie ma żadnych oznak owulacji (owu mam w 10-11 dniu czyli już powinnno być!), to na lewym jajniku mam pęcherzyk gigant-23mm, który jest najprawdopodobniej pozostałością z poprzedniego cyklu. Bosko!! Jestem wściekła! Właśnie teraz, kiedy zapadła decyzja o staraniach mój organizm postanowił sfiksować. Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Dostałam duphaston na dwa tygodnie. Po okresie znowu nam iść na usg.
Jadę teraz na badania tsh, ft3,ft4 i już się boje co tam wyjdzie :(
Ostatni czas to ciagle problemy zdrowotne :( podejrzenie brodawczaka w piersi, guz na tarczycy, biopsja tarczycy, sfiksowana owulacja :( wszystko przeciwko :(

Macie wieści od LUX?

Katia bidulko współczuję ... jestem pewna, że to tylko przejściowe problemy. Wierzę, że nowy rok będzie dla nas laskawszy [emoji4]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Katia bidulko współczuję ... jestem pewna, że to tylko przejściowe problemy. Wierzę, że nowy rok będzie dla nas laskawszy [emoji4]

Musi!!!!!! Z tym, ze ja mam czas, żeby wstrzelić się z data porodu Maxdo stycznia 2018. Tak wynika z mojej umowy. Jak sienie uda to trzeba będzie starania zawiesić ;(

reklama
Lui kochana z tego co kojarzę to Ty dostałaś w ostatnim cyklu zastrzyk na pęknięcie, dobrze kojarzę ?
My mamy ten sam 4 cykl za sobą dlatego powiedz mi dlaczego juz tak szybko decyzja o zastrzyku ? Masz jakieś doświadczenie juz i wiesz, że bez zastrzyku nie da rady ?

Do góry