reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja właśnie mimo swej szczuplosci (przez cale zycie) mam biuscik spory. Małe C. Jak idę raz w roku na usg piersi to lekarz zawsze się śmieje, ze dziecko będzie miało radoche i dużo mleka będzie hehe :)
Kochana, ja przed ciążą miałam B, teraz mam małe E... Nie mogę przeboleć, bo mam problem z kupowanie ciuchów, jak coś ładnie leży, to w biuście za małe...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ostatnia edycja:
Jeśli chodzi o wagę, to ja przy wzroście 169 aktualnie mam 60, po świętach przytyłam, muszę że 3 kg zejść i będzie ok, bo trochę mi w brzuch poszło :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

No to jak Wy to i ja ;-)
Ja przy wzroście 166 cm wazę pomiędzy 51 a 52,8kg moja waga codziennie waha sie miedzy tymi Hehehe i ogólnie jest ok gdyby nie rozstępy :p na dupie :-D

Ja tez za mierzeniem temperatury jestem:) daje obraz cyklu :)

ja biore wiesiolek do owu po 2kapsulki dziennie

Ja tez chudzina i wielkie cycki, w ciazy i przy kp 65 FF/G a po kp 65 E/F...

Ja o ile będę miała powody do testowania to będę testować około 20-23 stycznia. Przewidywana następna @ 16 stycznia a że wole odczekać dłużej to pozniej testuje. Jakoś nie czuje tego cyklu. Ale pożyjemy zobaczymy...

To razem zatestujemy, jak do mnie też nie przyjdzie wredota.

Ja tez za mierzeniem temperatury jestem:) daje obraz cyklu :)

ja biore wiesiolek do owu po 2kapsulki dziennie

Ja tez chudzina i wielkie cycki, w ciazy i przy kp 65 FF/G a po kp 65 E/F...
Wow figura Pameli w pozytywnym tego słowa znaczeniu ... pozazdrościć [emoji4]
Ja 70 ledwo B ... zatem ehm jak brzuch urośnie trochę to będzie bardziej wystawal niż cycki [emoji30]

A tak btw na co wiesiolek?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Do góry