reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No chyba nigdy nie ma tego najlepszego momentu na drugie i kolejne dziecko i wątpliwości zawsze są. Mój mnie zaskakiwal ostatnio bo sam przebakiwal coś o trzecim i to tak sam z siebie, ale wątpliwości też ma, bo w poprzednim cyklu się nie odważył. Tym razem jak usłyszał że szansa jest i że ja też chcę to poszedł na całość [emoji3] ciśnienia nie mam, co będzie to będzie ale jak to kobieta - w głowie już siedzi i myśli nie można odpedzić.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bardziej nie mówię żeby nie pytali czy już, nawet nikt nie wie, że byłam na zabiegu w szpitalu. Wszystko z mężem tylko.

Dziewczyny czy któraś napisze mi konkretnie jakie hormony zbadać, dopiero zaczął mi się cykl imoze zrobię coś poza tarczyca. Jak już mam iść do laboratorium to dobrze zrobić wszystko. Potrzebuję konkret listę z dc w którym co robić. Mam 2tyg wolnego to jest okazja żeby porobić.
2-4 dc ja robiłam tsh, lh i fsh... potem 7-9 dni po owu prpgesteron. No i prolaktyna. Ogólnie lista hormonów.jest duuuuuza, nie wiem czy podstawowe.czy wszystkie chcesz... no.i testosteron warto.tez

Dziewczyny czy po luteinie jest śluz mleczny? Trochę mnie to nie pokoi :-(

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po luteinie zawsze miałam potok mlecznego śluzu. Wiec to raczej nie powód do niepokoju [emoji4]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Ja po luteinie zawsze miałam potok mlecznego śluzu. Wiec to raczej nie powód do niepokoju [emoji4]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Dzięki[emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez myślę ze zawsze są wątpliwości. My czekalismy zbyt długo dziś synek ma 7 lat i nie mogę sobie darowac ze nie probowalismy wcześniej choć sytuacja materialna rozna byla.

Podziwiam was z cierpliwością co do jedzenia ja to objadam się wieczorem, ale pi świętach postanowilam się wziacs za siebie.

reklama
Do góry