reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Przykro, jak te wredoty p4zychodza, a że to święta to jeszcze bardziej przykro.
Bulbasek twarda jesteś, ja to bym pewnie ryczała. My nikomu nie powiedzieliśmy z rodziny, że się staramy, więc nie mamy niemilych sytuacji. Ale serducho boli, że inni mogą a nam nie wychodzi.

StorAnia pytałaś o lekarza z Łodzi, a ja słuchałam ostatnio w radiu, że powstała nowa klinika bezpłodności na nfz, czy wiesz coś o tym,??

Lux teraz to już chyba prZetrZymasz do nowego roku:p pp.

My nikomu nie mówiliśmy. Tylko jak rodzice pytają to mówimy, ze tak, ze byśmy chcieli bobaska i jak będzie to fajnie. ;) wiadomo jeszcze świeżo po ślubie to każdy czeka ;)

A ja mam mega dola,wczoraj życzenia żeby corcia jeszcze była ja w myślach Boze ile bym dala by zajść w ciążę urodzić zdrowe dziecko nieważna płeć. Dziś powoli @ się juz rozkreca powinna być planowo jutro,mam juz chwile załamania czy w ogóle się uda. Przepraszam ze wam smece w święta następną @ wypada 23 w rocznice ślubu i pewnie znowu nic z tego tak jestem juz nastawiona ze może odpuszcze sproboje schudnac zająć czymś innym głowę

A ja mam mega dola,wczoraj życzenia żeby corcia jeszcze była ja w myślach Boze ile bym dala by zajść w ciążę urodzić zdrowe dziecko nieważna płeć. Dziś powoli @ się juz rozkreca powinna być planowo jutro,mam juz chwile załamania czy w ogóle się uda. Przepraszam ze wam smece w święta następną @ wypada 23 w rocznice ślubu i pewnie znowu nic z tego tak jestem juz nastawiona ze może odpuszcze sproboje schudnac zająć czymś innym głowę
Najważniejsze to zluzować głowę... Tylko jak to zrobić??? Ja też wzięłam się za siebie, tyle że mam do zrzucenia 30 kg... o zgrozo!!! A przy orgametrilu apetyt wilczy... ;) Masakra.
A Ty dużo masz do zrzucenia?

Storania może nie mocno dużo ale w krótkim czasie przytylam ponad 10 kg i taka mam figurę że mi wszystko w biodra i dupe idzie myslalam w sumie ze jak zajde w ciążę to i tak przytyje ale to nie jest proste i wyluzowac to ja tez nie bardzo jestem panikara dużo przemyslam ze może juz mi nie jest dane mieć dziecko

Najważniejsze to zluzować głowę... Tylko jak to zrobić??? Ja też wzięłam się za siebie, tyle że mam do zrzucenia 30 kg... o zgrozo!!! A przy orgametrilu apetyt wilczy... ;) Masakra.
A Ty dużo masz do zrzucenia?
Mi też by się przydało zrzucić 30kg ale jak się za to zabrać nie mam pojęcia :-(

reklama
Do góry