reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U nas też nikt nie wie... mama ostatnio docieka co tak po lekarzach biegam..już jej miałam powiedzieć ale chyba jednak zachowam to dla siebie... boję się litości jeśli nigdy się nie uda.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Luna- nawet tak nie myśl. A mama może być bardzo przydatnym sojusznikiem - wiele informacji może być przydatnych - o tym, kiedy i w jaki sposób ona zaszła w ciążę, o ew. poronieniach, cyklach, menopauzie itp.
Ale przede wszystkim wsparcie i fakt, że możesz się komuś wyżalić - oprócz nas oczywiście:-p
Nie myśl negatywnie - po co? Przecież nie usłyszałaś jakiejś ostatecznej diagnozy, nie masz usuniętej macicy (tfu, tfu) i nie masz powodu przypuszczać, że miałoby się nie udać. A że trochę dłużej niż się spodziewałaś?... Cóż - mówią - jeśli chcesz rozbawić Pana Boga to powiedz mu o swoich planach...

Luna- nawet tak nie myśl. A mama może być bardzo przydatnym sojusznikiem - wiele informacji może być przydatnych - o tym, kiedy i w jaki sposób ona zaszła w ciążę, o ew. poronieniach, cyklach, menopauzie itp.
Ale przede wszystkim wsparcie i fakt, że możesz się komuś wyżalić - oprócz nas oczywiście:-p
Nie myśl negatywnie - po co? Przecież nie usłyszałaś jakiejś ostatecznej diagnozy, nie masz usuniętej macicy (tfu, tfu) i nie masz powodu przypuszczać, że miałoby się nie udać. A że trochę dłużej niż się spodziewałaś?... Cóż - mówią - jeśli chcesz rozbawić Pana Boga to powiedz mu o swoich planach...
Dziękuję za słowo otuchy [emoji4]

U nas też nikt nie wie... mama ostatnio docieka co tak po lekarzach biegam..już jej miałam powiedzieć ale chyba jednak zachowam to dla siebie... boję się litości jeśli nigdy się nie uda.

Ja bardziej nie mówię żeby nie pytali czy już, nawet nikt nie wie, że byłam na zabiegu w szpitalu. Wszystko z mężem tylko.

Dziewczyny czy któraś napisze mi konkretnie jakie hormony zbadać, dopiero zaczął mi się cykl imoze zrobię coś poza tarczyca. Jak już mam iść do laboratorium to dobrze zrobić wszystko. Potrzebuję konkret listę z dc w którym co robić. Mam 2tyg wolnego to jest okazja żeby porobić.

Lux, Ale nas trzymasz :)

Ja się najadlam, ale uwielbiam ten czas.

Dzisiaj teściowa życzyła mi dzieciątka i oczy mi się zaszklily. Łza mi poleciała (ale się jakoś opanowalam - ona nie wie o poronieniu).
Musi być dobrze. Bratowa męża rozpoczyna 6 miesiąc. Dotknelam brzuszka. Niech przyniesie szczęście :*
Najgorsze życzenia :-( Ale damy radę musimy być silne :-) zobaczysz będziesz mieć też brzuszek jak my wszystkie :-)

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, dołączam do klubu świątecznych @.. [emoji27] termin następnej 22.01.. 6 cs..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi [emoji20]
Cześć dziewczyny, mam nadzieję że wsZystkie lezycie porządnie najedzone [emoji16]

Lux, uparty ten twój młody [emoji1]

Ech, bo widzicie, rodzina to akurat często najbardziej wyczucia nie ma w takich sprawach... Chcą być mili, zabawni, a wychodzi jak zwykle...

Wiecie, u mnie trochę inna sytuacja akurat, moja mama o dziwo przy zyczeniach z tekstem, że w przyszłym roku oby w większym gronie i że już tylko we mnie nadzieja [emoji23] Ale wiecie, ja bez ślubu, a matula B na wigilię nie zaprosi jeśli chociaż zaręczynowego na palcu nie ma... W dodatku fryzjerka do mnie ze skoro dzisiaj ścinam włosy, to pewnie cały rok się bede zmieniać... Nie muszę chyba mówić o czym pomyślałam [emoji1]
I pamiętajcie, w przyszłym roku może być tylko lepiej! [emoji173]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Będzie fasolka trzymam mocno [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Hej dziewczyny jak tam? Ja teraz odpoczywam goście poszli.. takie święta od cały czas pada :-( jeszcze tylko jutro i wracamy do rzeczywistości do pracy..

Do góry