reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Przykro, jak te wredoty p4zychodza, a że to święta to jeszcze bardziej przykro.
Bulbasek twarda jesteś, ja to bym pewnie ryczała. My nikomu nie powiedzieliśmy z rodziny, że się staramy, więc nie mamy niemilych sytuacji. Ale serducho boli, że inni mogą a nam nie wychodzi.

StorAnia pytałaś o lekarza z Łodzi, a ja słuchałam ostatnio w radiu, że powstała nowa klinika bezpłodności na nfz, czy wiesz coś o tym,??

Lux teraz to już chyba prZetrZymasz do nowego roku:p pp.
Nic nie słyszałam :(
Ale dostaliśmy skierowanie do Katedry Andrologii i Endokrynologii Płodności :)
Zaraz po świętach jadę dowiedzieć się jakie mają terminy. Może się uda :)

Hej dziewczyny, dołączam do klubu świątecznych @.. [emoji27] termin następnej 22.01.. 6 cs..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji17] [emoji17] niech cholera szybko znika... Następny cykl nasz! [emoji8]
Nic nie słyszałam :(
Ale dostaliśmy skierowanie do Katedry Andrologii i Endokrynologii Płodności :)
Zaraz po świętach jadę dowiedzieć się jakie mają terminy. Może się uda :)
Super! [emoji4] widzisz, nie można się poddawać, zawsze jestjeszcze jakaś alternatywa, dowiaduj się i dawaj znać co i jak [emoji1]

Ja się znowu nażarlam [emoji1] , @ już nie daje tak bardzo w kość, ale wczoraj to prawie naćpana chodziłam...

m7a4xuun7rn9jc7g.png

U nas też nikt nie wie... mama ostatnio docieka co tak po lekarzach biegam..już jej miałam powiedzieć ale chyba jednak zachowam to dla siebie... boję się litości jeśli nigdy się nie uda.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji17] [emoji17] niech cholera szybko znika... Następny cykl nasz! [emoji8]

Super! [emoji4] widzisz, nie można się poddawać, zawsze jestjeszcze jakaś alternatywa, dowiaduj się i dawaj znać co i jak [emoji1]

Ja się znowu nażarlam [emoji1] , @ już nie daje tak bardzo w kość, ale wczoraj to prawie naćpana chodziłam...

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Sceptycznie podchodzę do tego, ale muszę zrobić wszystko, żeby kiedyś nie żałować...

reklama
Do góry