reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U mnie oprócz bolących cycków, wilczego apetytu i pobolewania brzucha na @ nic nie dolega :)

Dziewczyny na infekcję pochwy w ciąży co można brać ? Mam Tantum Rosa, i illadian plus globulki, ale tego drugiego boję się stosować. A swędzi mnie niemiłosiernie :/

Spark - kochana w końcu się uda :) Tak jak pisałam ...to czekanie jest wkurzające ..od cyklu do cyklu.

Wczoraj na Wigilii teściowa się sama domyśliła, powiedziała, że w życiu nie wiedziała jak śledzie pochłaniam z kapustą, inna sprawa, że inni odeszli od stołu a ja nadal jadłam. Pierogi x 2, kapusta + ziemniaki+ 3 kawałki ryby, po 6 x 3 rodzaje śledzi, sałatkę - cały talerz...na deser poszła kutia. Jak mnie wysadziło to nie dałam rady się ruszyć ...
W tamtym miesiącu ważyłam 47 kg, obecna waga to 49,5 :szok: Okropnie bolą mnie boki brzucha - oj będą rozstępy ...

Mój K nie mógł uwierzyć ...4 x się pytał czy to możliwe :D Mina bezcenna... :)
NeSSi woda przegotowaną z cytryną (sok wyciskany ) musisz dużo pić i wypłukać te bakterie bo ph trzeba wyrównać i we wcześniej ciąży brałam żurawit tzn. najlepsza jest żurawina ,ale ja nie tknę

NeSSi woda przegotowaną z cytryną (sok wyciskany ) musisz dużo pić i wypłukać te bakterie bo ph trzeba wyrównać i we wcześniej ciąży brałam żurawit tzn. najlepsza jest żurawina ,ale ja nie tknę
Dziękuję kochana, zaraz coś poszperam ...cytrynę mam.
Właśnie wstawiłam suwaczek ... i doznałam szoku, że to nawet nie 4 tydzień jeszcze. A o ciąży wiem od 3 dni :D

Hej dziewczyny, dołączam do klubu świątecznych @.. [emoji27] termin następnej 22.01.. 6 cs..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro, jak te wredoty p4zychodza, a że to święta to jeszcze bardziej przykro.
Bulbasek twarda jesteś, ja to bym pewnie ryczała. My nikomu nie powiedzieliśmy z rodziny, że się staramy, więc nie mamy niemilych sytuacji. Ale serducho boli, że inni mogą a nam nie wychodzi.

StorAnia pytałaś o lekarza z Łodzi, a ja słuchałam ostatnio w radiu, że powstała nowa klinika bezpłodności na nfz, czy wiesz coś o tym,??

Lux teraz to już chyba prZetrZymasz do nowego roku:p pp.

reklama
Do góry