reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczyny, mam nadzieję że wsZystkie lezycie porządnie najedzone [emoji16]

Lux, uparty ten twój młody [emoji1]

Ech, bo widzicie, rodzina to akurat często najbardziej wyczucia nie ma w takich sprawach... Chcą być mili, zabawni, a wychodzi jak zwykle...

Wiecie, u mnie trochę inna sytuacja akurat, moja mama o dziwo przy zyczeniach z tekstem, że w przyszłym roku oby w większym gronie i że już tylko we mnie nadzieja [emoji23] Ale wiecie, ja bez ślubu, a matula B na wigilię nie zaprosi jeśli chociaż zaręczynowego na palcu nie ma... W dodatku fryzjerka do mnie ze skoro dzisiaj ścinam włosy, to pewnie cały rok się bede zmieniać... Nie muszę chyba mówić o czym pomyślałam [emoji1]
I pamiętajcie, w przyszłym roku może być tylko lepiej! [emoji173]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Teraz to byle do przodu ...i byle pojeść :) Ewelka a Ty jak się czujesz kochana ?
NeSSi piękne kreseczki jeśli o mnie pytasz ? to czuję się jak w żadnej ciąży i nie będę kłamać jest to dla mnie nowość dopiero teraz mam czas was poczytać Taka wigilia , że człowiek po dupie nie miał czasu się podrapać :D
Luxia widzę, że mały wcale nie chce być grudniowy
Windy91 przykro mi , że wredota zawitała, a już myślałam , że się udało w Nowym Roku się będą piękne kreseczki zobaczysz ☺

Lux, Ale nas trzymasz :)

Ja się najadlam, ale uwielbiam ten czas.

Dzisiaj teściowa życzyła mi dzieciątka i oczy mi się zaszklily. Łza mi poleciała (ale się jakoś opanowalam - ona nie wie o poronieniu).
Musi być dobrze. Bratowa męża rozpoczyna 6 miesiąc. Dotknelam brzuszka. Niech przyniesie szczęście :*
Bulbasek wierzę, że Ty będziesz mogła wreszcie cieszyć się zdrowo rozwijającą się fasolinką, a któż to wie może właśnie coś się szykuje życzę Ci tego z całego serca kochana

Hej [emoji6] ja miałam isc na pasterkę ale chyba za dużo sobie pozwoliłam na wigilii ( ryba+ ziemniaki) i znowu żołądek mnie rwie wiec zostaje w domu [emoji53] syn tez cos kaszle wiec super święta..
Temperatura mi spadła z 36,93 na 36,56 także @ juz jutro [emoji27] nie rozpieszczają mnie te święta..
Spark, eh.. palnął ładnie.. a moze wykracze i bedzie dzidzia za chwilkę[emoji6] twój cykl przecież nie jest stracony [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dopiero doczytałam buuu do dupy
Trzymaj się i walcz dalej

Hej [emoji6] ja miałam isc na pasterkę ale chyba za dużo sobie pozwoliłam na wigilii ( ryba+ ziemniaki) i znowu żołądek mnie rwie wiec zostaje w domu [emoji53] syn tez cos kaszle wiec super święta..
Temperatura mi spadła z 36,93 na 36,56 także @ juz jutro [emoji27] nie rozpieszczają mnie te święta..
Spark, eh.. palnął ładnie.. a moze wykracze i bedzie dzidzia za chwilkę[emoji6] twój cykl przecież nie jest stracony [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ten jest stracony :) ale może kolejny... :) a wkurzylo mnie bo zamieszania narobił, teściowa już też, że super i w ogóle...odkręcić musiałam

NeSSi piękne kreseczki jeśli o mnie pytasz ? to czuję się jak w żadnej ciąży i nie będę kłamać jest to dla mnie nowość dopiero teraz mam czas was poczytać Taka wigilia , że człowiek po dupie nie miał czasu się podrapać :D
Luxia widzę, że mały wcale nie chce być grudniowy
Windy91 przykro mi , że wredota zawitała, a już myślałam , że się udało w Nowym Roku się będą piękne kreseczki zobaczysz ☺
U mnie oprócz bolących cycków, wilczego apetytu i pobolewania brzucha na @ nic nie dolega :)

Dziewczyny na infekcję pochwy w ciąży co można brać ? Mam Tantum Rosa, i illadian plus globulki, ale tego drugiego boję się stosować. A swędzi mnie niemiłosiernie :/

Spark - kochana w końcu się uda :) Tak jak pisałam ...to czekanie jest wkurzające ..od cyklu do cyklu.

Wczoraj na Wigilii teściowa się sama domyśliła, powiedziała, że w życiu nie wiedziała jak śledzie pochłaniam z kapustą, inna sprawa, że inni odeszli od stołu a ja nadal jadłam. Pierogi x 2, kapusta + ziemniaki+ 3 kawałki ryby, po 6 x 3 rodzaje śledzi, sałatkę - cały talerz...na deser poszła kutia. Jak mnie wysadziło to nie dałam rady się ruszyć ...
W tamtym miesiącu ważyłam 47 kg, obecna waga to 49,5 :szok: Okropnie bolą mnie boki brzucha - oj będą rozstępy ...

Mój K nie mógł uwierzyć ...4 x się pytał czy to możliwe :D Mina bezcenna... :)

reklama
Ten jest stracony :) ale może kolejny... :) a wkurzylo mnie bo zamieszania narobił, teściowa już też, że super i w ogóle...odkręcić musiałam
Ja Cię najmocniej przepraszam, ale czy to jest ten przepis na zioła Sroki? Narobiłam tyle skrinów że się pogubiłam ;)

Załączniki

• Screenshot_2016-12-13-12-24-37.png
    Screenshot_2016-12-13-12-24-37.png
    81,8 KB · Wyświetleń: 67
Do góry