reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczyny, mam nadzieję że wsZystkie lezycie porządnie najedzone [emoji16]

Lux, uparty ten twój młody [emoji1]

Ech, bo widzicie, rodzina to akurat często najbardziej wyczucia nie ma w takich sprawach... Chcą być mili, zabawni, a wychodzi jak zwykle...

Wiecie, u mnie trochę inna sytuacja akurat, moja mama o dziwo przy zyczeniach z tekstem, że w przyszłym roku oby w większym gronie i że już tylko we mnie nadzieja [emoji23] Ale wiecie, ja bez ślubu, a matula B na wigilię nie zaprosi jeśli chociaż zaręczynowego na palcu nie ma... W dodatku fryzjerka do mnie ze skoro dzisiaj ścinam włosy, to pewnie cały rok się bede zmieniać... Nie muszę chyba mówić o czym pomyślałam [emoji1]
I pamiętajcie, w przyszłym roku może być tylko lepiej! [emoji173]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Teraz to byle do przodu ...i byle pojeść :) Ewelka a Ty jak się czujesz kochana ?
NeSSi piękne kreseczki jeśli o mnie pytasz ? to czuję się jak w żadnej ciąży i nie będę kłamać jest to dla mnie nowość dopiero teraz mam czas was poczytać Taka wigilia , że człowiek po dupie nie miał czasu się podrapać :D
Luxia widzę, że mały wcale nie chce być grudniowy
Windy91 przykro mi , że wredota zawitała, a już myślałam , że się udało w Nowym Roku się będą piękne kreseczki zobaczysz ☺

Lux, Ale nas trzymasz :)

Ja się najadlam, ale uwielbiam ten czas.

Dzisiaj teściowa życzyła mi dzieciątka i oczy mi się zaszklily. Łza mi poleciała (ale się jakoś opanowalam - ona nie wie o poronieniu).
Musi być dobrze. Bratowa męża rozpoczyna 6 miesiąc. Dotknelam brzuszka. Niech przyniesie szczęście :*
Bulbasek wierzę, że Ty będziesz mogła wreszcie cieszyć się zdrowo rozwijającą się fasolinką, a któż to wie może właśnie coś się szykuje życzę Ci tego z całego serca kochana

Hej [emoji6] ja miałam isc na pasterkę ale chyba za dużo sobie pozwoliłam na wigilii ( ryba+ ziemniaki) i znowu żołądek mnie rwie wiec zostaje w domu [emoji53] syn tez cos kaszle wiec super święta..
Temperatura mi spadła z 36,93 na 36,56 także @ juz jutro [emoji27] nie rozpieszczają mnie te święta..
Spark, eh.. palnął ładnie.. a moze wykracze i bedzie dzidzia za chwilkę[emoji6] twój cykl przecież nie jest stracony [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dopiero doczytałam buuu do dupy
Trzymaj się i walcz dalej

Hej [emoji6] ja miałam isc na pasterkę ale chyba za dużo sobie pozwoliłam na wigilii ( ryba+ ziemniaki) i znowu żołądek mnie rwie wiec zostaje w domu [emoji53] syn tez cos kaszle wiec super święta..
Temperatura mi spadła z 36,93 na 36,56 także @ juz jutro [emoji27] nie rozpieszczają mnie te święta..
Spark, eh.. palnął ładnie.. a moze wykracze i bedzie dzidzia za chwilkę[emoji6] twój cykl przecież nie jest stracony [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ten jest stracony :) ale może kolejny... :) a wkurzylo mnie bo zamieszania narobił, teściowa już też, że super i w ogóle...odkręcić musiałam

NeSSi piękne kreseczki jeśli o mnie pytasz ? to czuję się jak w żadnej ciąży i nie będę kłamać jest to dla mnie nowość dopiero teraz mam czas was poczytać Taka wigilia , że człowiek po dupie nie miał czasu się podrapać :D
Luxia widzę, że mały wcale nie chce być grudniowy
Windy91 przykro mi , że wredota zawitała, a już myślałam , że się udało w Nowym Roku się będą piękne kreseczki zobaczysz ☺
U mnie oprócz bolących cycków, wilczego apetytu i pobolewania brzucha na @ nic nie dolega :)

Dziewczyny na infekcję pochwy w ciąży co można brać ? Mam Tantum Rosa, i illadian plus globulki, ale tego drugiego boję się stosować. A swędzi mnie niemiłosiernie :/

Spark - kochana w końcu się uda :) Tak jak pisałam ...to czekanie jest wkurzające ..od cyklu do cyklu.

Wczoraj na Wigilii teściowa się sama domyśliła, powiedziała, że w życiu nie wiedziała jak śledzie pochłaniam z kapustą, inna sprawa, że inni odeszli od stołu a ja nadal jadłam. Pierogi x 2, kapusta + ziemniaki+ 3 kawałki ryby, po 6 x 3 rodzaje śledzi, sałatkę - cały talerz...na deser poszła kutia. Jak mnie wysadziło to nie dałam rady się ruszyć ...
W tamtym miesiącu ważyłam 47 kg, obecna waga to 49,5 :szok: Okropnie bolą mnie boki brzucha - oj będą rozstępy ...

Mój K nie mógł uwierzyć ...4 x się pytał czy to możliwe :D Mina bezcenna... :)

reklama
Ten jest stracony :) ale może kolejny... :) a wkurzylo mnie bo zamieszania narobił, teściowa już też, że super i w ogóle...odkręcić musiałam
Ja Cię najmocniej przepraszam, ale czy to jest ten przepis na zioła Sroki? Narobiłam tyle skrinów że się pogubiłam ;)

Załączniki

• Screenshot_2016-12-13-12-24-37.png
    Screenshot_2016-12-13-12-24-37.png
    81,8 KB · Wyświetleń: 70
Do góry