reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Boziu, mój mały ostatnio ma jakąś fazę, a ja już nie wiem co mamy robić. 50 razy muszę go prosić o jedną rzecz, a on udaje, że nie słyszy, na złość mi robi i czasem taki odzywki ma... Nie wiem co go wzięło, czy to ze za mało ruchu ma i większość czasu spędzamy teraz w domu, czy ma taki okres i sprawdza naszą cierpliwość... Ja już czasem nie mam cierpliwości, ehh. Jak to mówią, małe dzieci, mały problem, duże dzieci, duży problem... Jeszcze muszę porozmawiać z jego ojcem, bo zaczyna swoje dziwne zagrywki na dziecku stosować. Jest skonfliktowany że swoim ojcem (dziadkiem mojego małego), bo matka go ciągle nastawia negatywnie (są po rozwodzie), a ten ma prawie 31 lat, a oczywiście robi wszystko, co mamusia powie. Ostatnio kazał mojego małemu zapytać dziadka dlaczego do niego nie dzwoni. Tak się wkurzyłam jak się o tym dowiedziałam, bo mały dziadka zapytał, że szok. Teraz muszę z nim na ten temat porozmawiać, bo bez przesady, żeby mi dziecko wciągął w swoje problemy rodzinne. Chyba zadzwonię do jego żony, z nią może jeszcze z sensem porozmawiam, bo z kim to pewnie się pokłócę i na tym się skończy.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Nie lubię wyciągania dzieci w spory rodziców, wrr...
Kochana przypomnij, ile syn ma lat? Ma jakieś obowiązki, kary za ich niedopełnienie? :)
No jak będziesz uważała to za jedyne wyjście to tak zrób!

Hej dziewczyny, mi padł tel. Tzn szybka i nie zawsze mi działa. Dlatego mało pisze. U mnie biel w 25 dniu. Jutro @. Następna 17.01 . Moze po niej uda sie na zabieg. Za reszte trzymam mocno kciuki :)

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tezę nocny marek, typ sowy zdecydowaniee :) rano jak wolne mam to śpię do 11 a potem kolejne 2h się z łóżka zebrać nie mogę, a jak mam posprzątać w południe to coś mi się robi...za to w nocy myzyka po ciuchu i dawaj...:D
Ah ah dzięki, oby...:) i Tobie też się musi udać!
Też tak miałam...zanim mały się urodził [emoji14] teraz jak pójdę spać po 23, a rano wstaję po 6, to ledwo żyję. Chociaż teraz i tak jest lepiej, bo w weekend Filip wstaje 7-8 i zazwyczaj da mi jeszcze trochę pospać, kiedyś wstawał 5-6...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Też tak miałam...zanim mały się urodził [emoji14] teraz jak pójdę spać po 23, a rano wstaję po 6, to ledwo żyję. Chociaż teraz i tak jest lepiej, bo w weekend Filip wstaje 7-8 i zazwyczaj da mi jeszcze trochę pospać, kiedyś wstawał 5-6...

qdkkx1hpzei65q7s.png

U mnie jest 3.20 [emoji33][emoji24][emoji24][emoji24]
Ja raczej nocny tryb preferuje wiec wstawanie tak wcześnie powoduje że wyglądam jak zombie.... [emoji317]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

qdkkx1hpzei65q7s.png
ja mowie do mojego chlopa, wez sie przygotuj na to, ze bedziemy spac po 3-4 godziny haha, mowi, ze jest zaprawiony w boju, bo jak mieszkal jeszcze z mama to jego siostrzenica sie urodzila i wstawal jak do wlasnego dziecka :D no zobaczymy czy tu podoloa haha

Do góry