reklama
Spark
Fanka BB :)
Nie lubię wyciągania dzieci w spory rodziców, wrr...Boziu, mój mały ostatnio ma jakąś fazę, a ja już nie wiem co mamy robić. 50 razy muszę go prosić o jedną rzecz, a on udaje, że nie słyszy, na złość mi robi i czasem taki odzywki ma... Nie wiem co go wzięło, czy to ze za mało ruchu ma i większość czasu spędzamy teraz w domu, czy ma taki okres i sprawdza naszą cierpliwość... Ja już czasem nie mam cierpliwości, ehh. Jak to mówią, małe dzieci, mały problem, duże dzieci, duży problem... Jeszcze muszę porozmawiać z jego ojcem, bo zaczyna swoje dziwne zagrywki na dziecku stosować. Jest skonfliktowany że swoim ojcem (dziadkiem mojego małego), bo matka go ciągle nastawia negatywnie (są po rozwodzie), a ten ma prawie 31 lat, a oczywiście robi wszystko, co mamusia powie. Ostatnio kazał mojego małemu zapytać dziadka dlaczego do niego nie dzwoni. Tak się wkurzyłam jak się o tym dowiedziałam, bo mały dziadka zapytał, że szok. Teraz muszę z nim na ten temat porozmawiać, bo bez przesady, żeby mi dziecko wciągął w swoje problemy rodzinne. Chyba zadzwonię do jego żony, z nią może jeszcze z sensem porozmawiam, bo z kim to pewnie się pokłócę i na tym się skończy.
Kochana przypomnij, ile syn ma lat? Ma jakieś obowiązki, kary za ich niedopełnienie?
No jak będziesz uważała to za jedyne wyjście to tak zrób!
oczekiwanie
Hej dziewczyny, mi padł tel. Tzn szybka i nie zawsze mi działa. Dlatego mało pisze. U mnie biel w 25 dniu. Jutro @. Następna 17.01 . Moze po niej uda sie na zabieg. Za reszte trzymam mocno kciuki
Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
Lanvin
Też tak miałam...zanim mały się urodził [emoji14] teraz jak pójdę spać po 23, a rano wstaję po 6, to ledwo żyję. Chociaż teraz i tak jest lepiej, bo w weekend Filip wstaje 7-8 i zazwyczaj da mi jeszcze trochę pospać, kiedyś wstawał 5-6...Ja tezę nocny marek, typ sowy zdecydowaniee rano jak wolne mam to śpię do 11 a potem kolejne 2h się z łóżka zebrać nie mogę, a jak mam posprzątać w południe to coś mi się robi...za to w nocy myzyka po ciuchu i dawaj...
Ah ah dzięki, oby... i Tobie też się musi udać!
Lanvin
Nie dziwie Ci się [emoji14]no tylko dwie przerwy, az sie cieszylam, ze dzis tylko dwie, bo bywaja nocki, ze go pol godziny wstaje, ale ja juz teraz przetrzymuje mocz i ide jak juz musze bo wstac mi sie nie chce
Mietowajagodka
Jeszcze jaMatko nadrobić was to wyczyn
Wiem, że na pewno kogoś pominęłam, bo czytałam na telefonie i pomyślałam że zapamiętam i oczywiście zapomniałam
Evelinia chcesz już do zielonej? Sierpień też?
Zobacz załącznik 788548
Patrycja 34 11Cs dzieci 0 @06.01
nie moge sie doczekac az po porodzie ta zgaga mi minie, to bedzie cudowne uczucieNie dziwie Ci się [emoji14]
Lanvin
Buu szkoda :-(A u mnie rano zawitała @. Cykl 25 dniowy. Cykl starań 13. Chyba muszę odwiedzić ginkę.
Też tak miałam...zanim mały się urodził [emoji14] teraz jak pójdę spać po 23, a rano wstaję po 6, to ledwo żyję. Chociaż teraz i tak jest lepiej, bo w weekend Filip wstaje 7-8 i zazwyczaj da mi jeszcze trochę pospać, kiedyś wstawał 5-6...
U mnie jest 3.20 [emoji33][emoji24][emoji24][emoji24]
Ja raczej nocny tryb preferuje wiec wstawanie tak wcześnie powoduje że wyglądam jak zombie.... [emoji317]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ja mowie do mojego chlopa, wez sie przygotuj na to, ze bedziemy spac po 3-4 godziny haha, mowi, ze jest zaprawiony w boju, bo jak mieszkal jeszcze z mama to jego siostrzenica sie urodzila i wstawal jak do wlasnego dziecka no zobaczymy czy tu podoloa hahaTeż tak miałam...zanim mały się urodził [emoji14] teraz jak pójdę spać po 23, a rano wstaję po 6, to ledwo żyję. Chociaż teraz i tak jest lepiej, bo w weekend Filip wstaje 7-8 i zazwyczaj da mi jeszcze trochę pospać, kiedyś wstawał 5-6...