reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Matko nadrobić was to wyczyn :p

Wiem, że na pewno kogoś pominęłam, bo czytałam na telefonie i pomyślałam że zapamiętam i oczywiście zapomniałam :p

Evelinia chcesz już do zielonej? Sierpień też?
Zobacz załącznik 788548
Alexandrax niebieska ładna jednak ja już do Zielonej wskoczę :D termin wg ostatniej m-czci to 26.08
Dziękuję

reklama
Magoo, ja tez cie pamietam! Tak nagle zniknelas.. ale dobrze ze wróciłaś! :)

Ale to oblicz sobie datę owu - wiesz kiedy była - plus 14 dni. I to bedzie dzien @.

Wow, to testy robione z tego samego sika??
Ja Doz i nordtest (identyczne) tez bardzo lubię.

A co to ArhD-? Ta literka D coś oznacza?

Piękna! Bedzie chłopak bo przyrost ksiazkowo ok 100% :)

Jejku, dobrze ze nadrobiłam cały wątek bo juz miałam protestować ze ja do piątku to juz nie wytrzymam, bo przygotowałam sie tylko na 2 dni czekania na twój test :D
Kciuki jutro!!!!

Bez skrzepów to super. Mój gin mnie ostatnio pyta jaki był ostatni okres, czy były skrzepy. Było kilka. To znaczy ze nie trzymam diety, za dużo węglowodanów jem... takze czysta krew to idealnie! :)

Super paznokcie!! Gdzie ta Ilonka przyjmuje?

Siwa, twoje reniferki urocze!!! :):) precyzyjna robota :)

Działajcie dzisiaj a luteinę od jutra spokojnie :)

Dobrze ze jednak nie uciekasz :) trafiłaś teraz do fajnego gina, bedzie lepiej!!

Ufff... nadrobiłam wątek... moge juz iść spokojnie spać :D

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Szczerze mówiąc to sama nie wiem. Żaden lekarz nie potrafi mi nic wytłumaczyć. Z tego co poszperałam (a różnie to bywa z wiedzą z internetu) to po przetaczaniu krwi doszła mi ta litera i zmienił się fenotyp krwi. Teraz mam przeciwciała i też nikt nie potrafi mi wytłumaczyć czy one są przez przetaczanie kwi czy to wynik naszej niezgodnośći i czy są skierowane przeciwko dziecku.

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

Matko nadrobić was to wyczyn[emoji14]
Wiem, że na pewno kogoś pominęłam, bo czytałam na telefonie i pomyślałam że zapamiętam i oczywiście zapomniałam[emoji14]
Evelinia chcesz już do zielonej? Sierpień też?
Zobacz załącznik 788548
Jeszcze ja!
Natalia, lat 26, 1cs, 2 bobo :-) terminu @ nie podaje, bo są nieregularne i nie wiem kiedy będzie.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Na miniaturce pokazuje mi zdjęcie testów 2 kresek, już myślałam, że to Windy wrzucila, a tu dalej nic [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry