reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Emzilka ostatnia @ 19.11 a dni płodne wg kalendarza 10-16 a wg obserwacji od 12 dc na becie nie byłam testy robię co dwa dni i ładnie przyrasta więc się nie stresuje na razie żadnych objawów dokuczliwych nie mam i z tego się cieszę bo w poprzednich ciążach było gorzej :-) zmęczenia też nie czuję o dziwo :D do gina pójdę w nowym roku bo teraz to i tak za wcześnie ;-) ;) a jak Ty się czujesz wszystko ok ?
Evelinia czy ty nie byłaś kiedyś na marcowych mamach?
U mnie kłucie jajnika wczoraj, i lejący białawy śluz -taka moja norma kilka dnni przed @ zawsze, kolejny identyczny cykl :D dobrze, że na ten się nie nastwiaałam :p
Spark ja ciebie proszę liczę na ciebie babo ! :D :))))

Ja tu was siedzę i podczytuję apropos nie wiem czemu kilka stron się nie wyświetliło i widziałam tam jakaś panna się burzyła o co chodziło?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Twój mąż jest psychiatrą? [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Tak, dom wariatów pełna parą [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja to też jestem taka głupia... Ostatnio tak się najadłam, że wygladalam jak w 5 miesiącu... Więc stanęłam sobie przed lustrem i glaskałam się po brzuchu, bo wyobraziłam sobie, że tam dzidzia jest...a to tylko ciąża spożywcza [emoji52] to było chore, i przykre [emoji14] dobrze, że M tego nie widział [emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry