Mietowajagodka
Fanka BB :)
Kur....i takie to wiatropylne chyba.A wczoraj moja mama mi powiedziała, że sąsiadka jest już z piątym dzieckiem w ciąży, każde z innym i trójkę już jej zabrali.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kur....i takie to wiatropylne chyba.A wczoraj moja mama mi powiedziała, że sąsiadka jest już z piątym dzieckiem w ciąży, każde z innym i trójkę już jej zabrali.....
Aż się normalnie poryczalam wczoraj u mamy, że takie to niesprawiedliwe jestKur....i takie to wiatropylne chyba.
Hahaha to prawdaAle przynajmniej ona nie wylicza nie dopinguje tych plemników podczas pzytulanek
A jak długo się staracie?Ale weź tu nie dopinguj. Jak tu nie idzie o niczym innym myśleć.
Ja na spiocha nie dam się dotknąć nie raz mu się oberwalo jak się dobieral...To trzeba powiedzieć naszym facetom, żeby działali na śpiocha delikatnie to i myśleć nie trzeba będzie