reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W tym cyklu obstawiam co dwa dni. Bo w poprzednich to codziennie i maluchy się chyba nie miały czasu zregenerować
Ale przytulasy były wczoraj a dziś o niczym innym nie myślę jak o tym ze jutro kolejne przytulasy. I wsłuchuje się czy jajniki bolą na owu czy kurzy śluz jest. Chyba wyląduje w domu wariatów

reklama
Ciężko tylko tak się wyłączyć :(
Najbardziej mnie denerwuje, że to takie niesprawiedliwe. Niektóre raz pójdą z kimś do łóżka i zaraz ciaza, potem usuwają. A człowiek tu planuje, dba o zdrowie, chce dziecka i nie ma. Albo jak już się uda to dziecko chore :no2: I jak tu żyć...

Hehe I teraz rozumiem męża, że on też nie może się skupić jak po żonie widać, że raczej o czymś innym myśli..[/
W tym cyklu obstawiam co dwa dni. Bo w poprzednich to codziennie i maluchy się chyba nie miały czasu zregenerować
Ale przytulasy były wczoraj a dziś o niczym innym nie myślę jak o tym ze jutro kolejne przytulasy. I wsłuchuje się czy jajniki bolą na owu czy kurzy śluz jest. Chyba wyląduje w domu wariatów
To wyladujemy tam razem, bo mój dziś do mnie, że w święta to u mojego taty na urodzinach będzie wkoncu można sobie wypic, bo tak to ciągle praca i szwagier będzie i mój brat,a ja analiza w głowie i sprostowanie, że nie da rady bo plodne:happy:

Ja to sobie co miesiąc wkrecam objawy wszystko podpinam pod ciaze. Brzuch wzdety- to nic że się nazarlam jak swinia to na pewno ciaza. Mdlosci- to samo. Tylko ból jajnika w tym miesiącu taki jak nigdy. Teraz jak okreszta dostałam to tak chlusnelo. Zakorkowalam i tak jakoś mało na 1 dzień. I brzuch mnie boli tylko z jednego jajnika tego co mnie od kilku dni po owulacji boli. Ehh zwariowac można..

reklama
Do góry