reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja to sobie co miesiąc wkrecam objawy wszystko podpinam pod ciaze. Brzuch wzdety- to nic że się nazarlam jak swinia to na pewno ciaza. Mdlosci- to samo. Tylko ból jajnika w tym miesiącu taki jak nigdy. Teraz jak okreszta dostałam to tak chlusnelo. Zakorkowalam i tak jakoś mało na 1 dzień. I brzuch mnie boli tylko z jednego jajnika tego co mnie od kilku dni po owulacji boli. Ehh zwariowac można..
Ja też obiecuje sobie za każdym razem, że tym razem wyluzuj , że nie będę się wsłuchiwać, a i tak tydzień przed @ chodzę wyprostowana, spokojna, na krzesło nie wejdę no bo przecież jestem w ciąży mogę stracić równowagę i spaść......Bla bla bla:yes::biggrin2:

reklama
Ja też obiecuje sobie za każdym razem, że tym razem wyluzuj , że nie będę się wsłuchiwać, a i tak tydzień przed @ chodzę wyprostowana, spokojna, na krzesło nie wejdę no bo przecież jestem w ciąży mogę stracić równowagę i spaść......Bla bla bla:yes::biggrin2:
Haha nis ma to jak się nakręcić potem płacz. Głowa boli nie wezmę tabletek bo w ciąży jestem... normalnie nienormalne juz :biggrin2:

No ja też się jeszcze najem brzuch wzdety i głasiam się po nim i płacze.

reklama
Do góry