Lanvin
Fanka BB :)
A ile Wy jesteście już razem?Radość była ale żal z naszej strony pozostaje..a najbardziej w głowie mojego J
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile Wy jesteście już razem?Radość była ale żal z naszej strony pozostaje..a najbardziej w głowie mojego J
Nie gadaj głupot :-)
Noo, to tak jak my :-) a Ty nie masz już jego rodzicom tego za złe?
To tak samo jak Lux, jest na końcówce, a i tak z nami :-) mam nadzieję, że się z czasem nie wykruszysz! Na tyłek będzie, znajdziemy Cię!Dzięki dziewczyny, można liczyć na Was zawsze :*
Nieee nie mam zamiaru Was opuszczac Za dobrze mi tuTo tak samo jak Lux, jest na końcówce, a i tak z nami :-) mam nadzieję, że się z czasem nie wykruszysz! Na tyłek będzie, znajdziemy Cię!
Nie... za złe nie chodź czasem przyjdzie do głowy że szkoda że tak późno się ockneliNoo, to tak jak my :-) a Ty nie masz już jego rodzicom tego za złe?
[emoji8] [emoji8]Nieee nie mam zamiaru Was opuszczac Za dobrze mi tu
Najważniejsze, że teraz jest ok. A jaki mają stosunek do dzieci?Nie... za złe nie chodź czasem przyjdzie do głowy że szkoda że tak późno się ockneli