Mój J też w pracy w wigilię do 19.00... Gangusy nie mają wolnego nawet w święta i ktoś musi za nimi ganiać [emoji48]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szalona.. [emoji16]Mam nadzieje, ze mimo II kresek na tescie, nie wykluczycie mnie ze swego grona... przywiazalam sie do Was i jakos nawet nie ciagnie mnie na watek sierpniówek
Żarty sobie stroisz? Wykluczamy to my Wasze odejścieMam nadzieje, ze mimo II kresek na tescie, nie wykluczycie mnie ze swego grona... przywiazalam sie do Was i jakos nawet nie ciagnie mnie na watek sierpniówek
Mam nadzieje, ze mimo II kresek na tescie, nie wykluczycie mnie ze swego grona... przywiazalam sie do Was i jakos nawet nie ciagnie mnie na watek sierpniówek
Radość była ale żal z naszej strony pozostaje..a najbardziej w głowie mojego J@luna2424 no to faktycznie... a Jego rodzice ucieszyli się na wieść o ślubie czy rraczej sceptycznie?
Nie gadaj głupot :-)Mam nadzieje, ze mimo II kresek na tescie, nie wykluczycie mnie ze swego grona... przywiazalam sie do Was i jakos nawet nie ciagnie mnie na watek sierpniówek