reklama
Lanvin
Fanka BB :)
Witaj znowu, trzymam kciuki :-)Witam was dziewczyny.
Ostatnio bardzo dużo piszecie normalnie nie mam kiedy nadrobić te wszystkie strony.
Witam nowe staraczki i gratuluję tym co się udało.
Ja do was wracam. Dostałam pozwolenie na starania także zaczynam działać. Następna @ ma być 11 stycznia.
Paraplu
Ooo, a tu akurat napisałaś to co mnie mega wkurza... jak wchodzi jakaś laska, przedstawia się, mówi, że starała się x miesięcy i mamy spojrzeć na test czy NAPRAWDE się udało, któraś odpowiada, że tak i gratuluje, a ona że jest taka szczesliwa, że dziękuje i tyle ją było widać... no soryy...
Ah ah, zajmijmy się lepiej Paraplu i jej cycem (jakkolwiek to brzmi )
Hahahah lubie masazyk cycow Moj drugi cyc nadal strajkuje. Ogolnie dziwne uczucie jak w jednej miseczce cyc akuratny a w drugiej przyciasnawo sie czuje.Taaa, a tam często kreska jakiej staraczki nie widziały. Jedną była co sie nawet do tabelki chciała dopisać. A widzisz, bo baby to wyobraźni nie mają [emoji23]
Właśnie paraplu, jak się czuje twój cyc? Drugi dołącza czy strajkuje? [emoji16]
Pogadaj z chlopem bo z autopsji wiem, ze oni tez potrafia miec pierdyliard pomyslow na minute za swoim K to ja zazwyczaj nie nadarzam [emoji23]Dziś miałam rozmowę z moim J w maju mieliśmy się chajtać..w mieście rodzinnym... ja się poce..załatwiam torty i duperele..w końcu mieszkamy 300km od miasta rodzinnego a tu mi mówi że może w kwietniu i w tajemnicy... ha nie ogarniam...[emoji58]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
W razie W wydrukuj i powies na drzwiach numery alarmowe, w stresie czlowiek zapominaJa też sama robię po raz pierwszy...może straty w ludziach nie będzie [emoji23]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Moze chce Ci dac jakies leki na podtrzymanie.Co do Usg... nie myslicie ze jak pojde w pt na usg to nie za wczesnie? Toć to jeszcze nic widac nie bedzie, co ten moj pizdogrzebek wymyslil.. Wg wszelkich apek dzis jest 4 tydz albo 4 tydz i 3 dzien...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
evelinia
Emzilka teraz coś lepszego ulepiliścieO jakas afera mnie ominęła
U mnie w tym roku pierwszy raz bedziemy mieli zamawiane pierogi... ;/ Mój K miał pracowac w Wigiie i ja też.. A wyszło ze oboje mamywolne.. A zawsze to ja ciasto gniotłam, on wałkował i razem lepilismy
evelinia
Mam tak samo EmzilkaMam nadzieje, ze mimo II kresek na tescie, nie wykluczycie mnie ze swego grona... przywiazalam sie do Was i jakos nawet nie ciagnie mnie na watek sierpniówek
Tu już człowiek wie kto co i jak
Emzilka
@Paraplu ja juz biore dupka, w sobote jak u niego bylam w szpitalu wypisal mi recepte.. Napisał mi w smsie zebym przyjechala w piatek jak wyslalam mu wynik z bety.... Nie wiem czy ja jutro robic, jak myslicie?Hahahah lubie masazyk cycow Moj drugi cyc nadal strajkuje. Ogolnie dziwne uczucie jak w jednej miseczce cyc akuratny a w drugiej przyciasnawo sie czuje.
Pogadaj z chlopem bo z autopsji wiem, ze oni tez potrafia miec pierdyliard pomyslow na minute za swoim K to ja zazwyczaj nie nadarzam [emoji23]
W razie W wydrukuj i powies na drzwiach numery alarmowe, w stresie czlowiek zapomina
Moze chce Ci dac jakies leki na podtrzymanie.
A co do cycków to obiecujący znak Mnie lewa piers najpierw bolala a teraz nasuwaja dwie
O jakas afera mnie ominęła
U mnie w tym roku pierwszy raz bedziemy mieli zamawiane pierogi... ;/ Mój K miał pracowac w Wigiie i ja też.. A wyszło ze oboje mamywolne.. A zawsze to ja ciasto gniotłam, on wałkował i razem lepilismy
Fajna tradycja [emoji7]
Ja bym tak chciała z moim [emoji17]
Emzilka
Witam was dziewczyny.
Ostatnio bardzo dużo piszecie normalnie nie mam kiedy nadrobić te wszystkie strony.
Witam nowe staraczki i gratuluję tym co się udało.
Ja do was wracam. Dostałam pozwolenie na starania także zaczynam działać. Następna @ ma być 11 stycznia.
Witaj, ostatnio myslalam sobie co tam u Ciebie..
W takim razie do dzieła i czekamy na pozytywy
reklama
Emzilka
My wszystko razem robimy Od pierwszych dni małżeństwa wołałam go do kuchni jak cos tam robiłam i tak zostało, tylko już go wołać nie muszę bo sam lezie... Nawet na spacery z psem chodzimy razemFajna tradycja [emoji7]
Ja bym tak chciała z moim [emoji17]