reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam was dziewczyny.
Ostatnio bardzo dużo piszecie normalnie nie mam kiedy nadrobić te wszystkie strony.
Witam nowe staraczki i gratuluję tym co się udało.
Ja do was wracam. Dostałam pozwolenie na starania także zaczynam działać. Następna @ ma być 11 stycznia.
Witaj znowu, trzymam kciuki :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ooo, a tu akurat napisałaś to co mnie mega wkurza... jak wchodzi jakaś laska, przedstawia się, mówi, że starała się x miesięcy i mamy spojrzeć na test czy NAPRAWDE się udało, któraś odpowiada, że tak i gratuluje, a ona że jest taka szczesliwa, że dziękuje i tyle ją było widać... no soryy...
Ah ah, zajmijmy się lepiej Paraplu i jej cycem (jakkolwiek to brzmi :p ) :D

Taaa, a tam często kreska jakiej staraczki nie widziały. Jedną była co sie nawet do tabelki chciała dopisać. A widzisz, bo baby to wyobraźni nie mają [emoji23]
Właśnie paraplu, jak się czuje twój cyc? Drugi dołącza czy strajkuje? [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Hahahah lubie masazyk cycow ;) Moj drugi cyc nadal strajkuje. Ogolnie dziwne uczucie jak w jednej miseczce cyc akuratny a w drugiej przyciasnawo sie czuje.

Dziś miałam rozmowę z moim J w maju mieliśmy się chajtać..w mieście rodzinnym... ja się poce..załatwiam torty i duperele..w końcu mieszkamy 300km od miasta rodzinnego a tu mi mówi że może w kwietniu i w tajemnicy... ha nie ogarniam...[emoji58]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Pogadaj z chlopem bo z autopsji wiem, ze oni tez potrafia miec pierdyliard pomyslow na minute :) za swoim K to ja zazwyczaj nie nadarzam [emoji23]

Ja też sama robię po raz pierwszy...może straty w ludziach nie będzie [emoji23]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
W razie W wydrukuj i powies na drzwiach numery alarmowe, w stresie czlowiek zapomina ;)

Co do Usg... nie myslicie ze jak pojde w pt na usg to nie za wczesnie? Toć to jeszcze nic widac nie bedzie, co ten moj pizdogrzebek wymyslil.. Wg wszelkich apek dzis jest 4 tydz albo 4 tydz i 3 dzien...
Moze chce Ci dac jakies leki na podtrzymanie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hahahah lubie masazyk cycow ;) Moj drugi cyc nadal strajkuje. Ogolnie dziwne uczucie jak w jednej miseczce cyc akuratny a w drugiej przyciasnawo sie czuje.

Pogadaj z chlopem bo z autopsji wiem, ze oni tez potrafia miec pierdyliard pomyslow na minute :) za swoim K to ja zazwyczaj nie nadarzam [emoji23]

W razie W wydrukuj i powies na drzwiach numery alarmowe, w stresie czlowiek zapomina ;)

Moze chce Ci dac jakies leki na podtrzymanie.

@Paraplu ja juz biore dupka, w sobote jak u niego bylam w szpitalu wypisal mi recepte.. Napisał mi w smsie zebym przyjechala w piatek jak wyslalam mu wynik z bety.... Nie wiem czy ja jutro robic, jak myslicie?
A co do cycków to obiecujący znak :p Mnie lewa piers najpierw bolala a teraz nasuwaja dwie :p

O jakas afera mnie ominęła :)
U mnie w tym roku pierwszy raz bedziemy mieli zamawiane pierogi... ;/ Mój K miał pracowac w Wigiie i ja też.. A wyszło ze oboje mamywolne.. A zawsze to ja ciasto gniotłam, on wałkował i razem lepilismy :)

Fajna tradycja [emoji7]
Ja bym tak chciała z moim [emoji17]

Witam was dziewczyny.
Ostatnio bardzo dużo piszecie normalnie nie mam kiedy nadrobić te wszystkie strony.
Witam nowe staraczki i gratuluję tym co się udało.
Ja do was wracam. Dostałam pozwolenie na starania także zaczynam działać. Następna @ ma być 11 stycznia.

Witaj, ostatnio myslalam sobie co tam u Ciebie.. :)
W takim razie do dzieła i czekamy na pozytywy :)

reklama
Fajna tradycja [emoji7]
Ja bym tak chciała z moim [emoji17]

My wszystko razem robimy :p Od pierwszych dni małżeństwa wołałam go do kuchni jak cos tam robiłam i tak zostało, tylko już go wołać nie muszę bo sam lezie... Nawet na spacery z psem chodzimy razem :p

Do góry