reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Emzilka , kołku Ty! Masz nas tu zamęczać postami i zdjeciami usg! :D

@luna2424 , w Radomiu? Ja jestem ze skarżyska [emoji14] Ja generalnie jestem za tym, ze slub sie bierze dla siebie nie dla rodziny i ciotek, które sie widziało ostatni raz na komunii... Jeśli Tobie pasuje takie rozwiązanie, to moze faktycznie warto o tym pogadac, skoro z tyłu głowy wam żal jednak siedzi :) Tylko pytanie, czy sytuacja sie miedzy wami i rodzicami przez to nie pogorszy, wiadomo ze slubny temat to najbardziej zapalny :p
Uwielbiam Skarżysko-Kamienna [emoji11]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Uwielbiam Skarżysko-Kamienna
emoji11.png

Jaki ten internet mały :D :*

Co do Usg... nie myslicie ze jak pojde w pt na usg to nie za wczesnie? Toć to jeszcze nic widac nie bedzie, co ten moj pizdogrzebek wymyslil.. Wg wszelkich apek dzis jest 4 tydz albo 4 tydz i 3 dzien...
Mi się wydaje, że jednak za wcześnie, ale co ja tam wiem. Może Twój pizdogrzebek ma jakieś super ultra usg i coś zobaczy, kto wie :-) chyba, że miałaś owu wcześniej i okaże się, że dzidzia jest starsza :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry