reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hehe no ja ostatnio duzo produkuje ale nie jestem trollem[emoji14]miejta litosc dla Parasoleczki [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To ja chyba też czasem... [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Dziś miałam rozmowę z moim J w maju mieliśmy się chajtać..w mieście rodzinnym... ja się poce..załatwiam torty i duperele..w końcu mieszkamy 300km od miasta rodzinnego a tu mi mówi że może w kwietniu i w tajemnicy... ha nie ogarniam...[emoji58]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo, a tu akurat napisałaś to co mnie mega wkurza... jak wchodzi jakaś laska, przedstawia się, mówi, że starała się x miesięcy i mamy spojrzeć na test czy NAPRAWDE się udało, któraś odpowiada, że tak i gratuluje, a ona że jest taka szczesliwa, że dziękuje i tyle ją było widać... no soryy...
Ah ah, zajmijmy się lepiej Paraplu i jej cycem (jakkolwiek to brzmi[emoji14]) :D
Spark, no było tutaj kilka takich ostatnio... Szukałam w postach, czy coś wcześniej pisały, a tu tylko wiadomość "dziewczyny, nie wierzę, że się udało" lub coś w tym stylu i zdjęcie...tylko po co? Myślę, że nikogo to na duchu nie podnosi... Ehh.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Jak pierogi to tylko z mięsem u mnie przejdą [emoji23] tylko matula robi z kapustą, kurna, po wigilii można juz wtrynżalać mięcho, niesprawiedliwosc [emoji1]

Luna, podał jakieś argumenty? Bo z tymi chlopami tak zawsze... Mój mówi mi że za 2 lata ślub.... I tak od 2 lat to samo stanowisko, już nie wiem kiedy mam się spodziewać, żebym chociaż kiecke zdążyła kupić [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Bo my nikogo nie znamy w Olsztynie a żeby robić bal musimy to załatwić w Radomiu ale oboje jesteśmy po rozwodach ja po przejsciach..a jego familia bardzo była przeciwna żeby się wiązać z kobietą z dwojgiem dzieci...takie zawirowania... teraz jest cacy jak jadę do naszego miasta to obiadek i lanie miodu ale chyba mój J to ciągle dusi i doszedł do wniosku że to ma być nasza uroczystość nie na pokaz..nie wiem co myśleć..się rozpisałam [emoji2]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O jakas afera mnie ominęła :)
U mnie w tym roku pierwszy raz bedziemy mieli zamawiane pierogi... ;/ Mój K miał pracowac w Wigiie i ja też.. A wyszło ze oboje mamywolne.. A zawsze to ja ciasto gniotłam, on wałkował i razem lepilismy :)

Do góry