reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hehe no ja ostatnio duzo produkuje ale nie jestem trollem[emoji14]miejta litosc dla Parasoleczki [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To ja chyba też czasem... [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Dziś miałam rozmowę z moim J w maju mieliśmy się chajtać..w mieście rodzinnym... ja się poce..załatwiam torty i duperele..w końcu mieszkamy 300km od miasta rodzinnego a tu mi mówi że może w kwietniu i w tajemnicy... ha nie ogarniam...[emoji58]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo, a tu akurat napisałaś to co mnie mega wkurza... jak wchodzi jakaś laska, przedstawia się, mówi, że starała się x miesięcy i mamy spojrzeć na test czy NAPRAWDE się udało, któraś odpowiada, że tak i gratuluje, a ona że jest taka szczesliwa, że dziękuje i tyle ją było widać... no soryy...
Ah ah, zajmijmy się lepiej Paraplu i jej cycem (jakkolwiek to brzmi[emoji14]) :D
Spark, no było tutaj kilka takich ostatnio... Szukałam w postach, czy coś wcześniej pisały, a tu tylko wiadomość "dziewczyny, nie wierzę, że się udało" lub coś w tym stylu i zdjęcie...tylko po co? Myślę, że nikogo to na duchu nie podnosi... Ehh.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Jak pierogi to tylko z mięsem u mnie przejdą [emoji23] tylko matula robi z kapustą, kurna, po wigilii można juz wtrynżalać mięcho, niesprawiedliwosc [emoji1]

Luna, podał jakieś argumenty? Bo z tymi chlopami tak zawsze... Mój mówi mi że za 2 lata ślub.... I tak od 2 lat to samo stanowisko, już nie wiem kiedy mam się spodziewać, żebym chociaż kiecke zdążyła kupić [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Bo my nikogo nie znamy w Olsztynie a żeby robić bal musimy to załatwić w Radomiu ale oboje jesteśmy po rozwodach ja po przejsciach..a jego familia bardzo była przeciwna żeby się wiązać z kobietą z dwojgiem dzieci...takie zawirowania... teraz jest cacy jak jadę do naszego miasta to obiadek i lanie miodu ale chyba mój J to ciągle dusi i doszedł do wniosku że to ma być nasza uroczystość nie na pokaz..nie wiem co myśleć..się rozpisałam [emoji2]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O jakas afera mnie ominęła :)
U mnie w tym roku pierwszy raz bedziemy mieli zamawiane pierogi... ;/ Mój K miał pracowac w Wigiie i ja też.. A wyszło ze oboje mamywolne.. A zawsze to ja ciasto gniotłam, on wałkował i razem lepilismy :)

Do góry