reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ok, jeśli uważasz, że starała się 7 miesięcy o dziecko jako nastolatka bo prosił ją o to mąż ...to ok. Każdy ma prawo wierzyć w co zechce ...Ale jeśli ktoś wchodzi na wątki staraczek w zaawansowanej ciąży i udaje fachowca od płodności ... to jest z lekka dziwne. Bo zazwyczaj kto tu wchodzi w ciąży to idzie na wątek z terminem swojego porodu (ja tak zrobiłam prawie 7 lat temu) - nie przychodziłam instruować staraczek jak mają w ciążę zachodzić, czy mogą pisać na forum czy nie ...Wlazłam w wątek z grudnia i tam siedziałam.
Może po 7 miesiącach starań uważa się za fachowca, kto wie... my wiemy, że nim nie jest, jak zresztą żadna z nas chyba ;) nie wiem po co zajrzała na ten wątek, może myślała, że nam pomoże, a może z innego powodu, szczerze....mam to gdzieś ;) nie wiem co pisała na innym wątku, i chyba też nie bardzo mnie to obchodzi, chciałam tylko napisać, że są różni ludzie i mają różne potrzeby/patrzenie na świat. I TYLE :D nie ciągnę dalej tematu bo nie widzę sensu :D

reklama
Znowu ta wariatka... Nata95, prośba - , siedz sobie grzecznie na styczniówkach albo znajdz inne forum, taka rada. Poczytaj troche o tym jak zachowywac i poruszac sie po internecie, byc moze cos pomoze.
Wpadłas tu do nas, w 9 miesiacu ciąży ze swomi magicznymi hasłami. Tutaj wiele dziewczyn stara sie o dziecko duuuzo wiecej niz podobno ty (chociaz ściema jak...). Wiele było tutaj dziewczyn, ktore wpadały na 3 posty myslac ze sa w ciazy, po 2 dniach okazywalo sie ze są. i To bylo przykre dla niektórych na pewno, kiedy ktos wpada sie tylko "pochwalić" . Ty wpadłas z 9 miesieczną ciaza - gratulacje.
Robisz zamęt na wątkach, po jaką cholere? Dziewczyny są tutaj, i nie tylko, zżyte, minimalną kulturą byłoby, gdybyś sie chociaz przedstawila. Wpadasz, oceniasz, siejesz zamęt, kiedy tak naprawde nikt sobie tego nie życzy.
Na wątku o planowaniu płci na dobrą sprawę OBRAZIŁAS dziewczyny, sugerujące ze jak to mozliwe ze wierzą w takie rzeczy.
Pisalas ze wszystko co ci potrzebne to juz wiesz. w takim razie mowie ci ze raczej nie i wyapda mi tylko współczuc. To ze ty nie ogarniasz umysłem takich rzeczy, nie znaczy ze nie jest to mozliwe.
A twoje 7miesieczne starania, 4 poronienia + 9 miesiecy ciąży, gdzie dziecko urodziłas w wieku 17 - pozostawie bez komentarza, bo tego akurat nie wymaga. :)

Znowu ta wariatka... Nata95, prośba - , siedz sobie grzecznie na styczniówkach albo znajdz inne forum, taka rada. Poczytaj troche o tym jak zachowywac i poruszac sie po internecie, byc moze cos pomoze.
Wpadłas tu do nas, w 9 miesiacu ciąży ze swomi magicznymi hasłami. Tutaj wiele dziewczyn stara sie o dziecko duuuzo wiecej niz podobno ty (chociaz ściema jak...). Wiele było tutaj dziewczyn, ktore wpadały na 3 posty myslac ze sa w ciazy, po 2 dniach okazywalo sie ze są. i To bylo przykre dla niektórych na pewno, kiedy ktos wpada sie tylko "pochwalić" . Ty wpadłas z 9 miesieczną ciaza - gratulacje.
Robisz zamęt na wątkach, po jaką cholere? Dziewczyny są tutaj, i nie tylko, zżyte, minimalną kulturą byłoby, gdybyś sie chociaz przedstawila. Wpadasz, oceniasz, siejesz zamęt, kiedy tak naprawde nikt sobie tego nie życzy.
Na wątku o planowaniu płci na dobrą sprawę OBRAZIŁAS dziewczyny, sugerujące ze jak to mozliwe ze wierzą w takie rzeczy.
Pisalas ze wszystko co ci potrzebne to juz wiesz. w takim razie mowie ci ze raczej nie i wyapda mi tylko współczuc. To ze ty nie ogarniasz umysłem takich rzeczy, nie znaczy ze nie jest to mozliwe.
A twoje 7miesieczne starania, 4 poronienia + 9 miesiecy ciąży, gdzie dziecko urodziłas w wieku 17 - pozostawie bez komentarza, bo tego akurat nie wymaga. :)
Ooo, a tu akurat napisałaś to co mnie mega wkurza... jak wchodzi jakaś laska, przedstawia się, mówi, że starała się x miesięcy i mamy spojrzeć na test czy NAPRAWDE się udało, któraś odpowiada, że tak i gratuluje, a ona że jest taka szczesliwa, że dziękuje i tyle ją było widać... no soryy...
Ah ah, zajmijmy się lepiej Paraplu i jej cycem (jakkolwiek to brzmi :p ) :D

Ooo, a tu akurat napisałaś to co mnie mega wkurza... jak wchodzi jakaś laska, przedstawia się, mówi, że starała się x miesięcy i mamy spojrzeć na test czy NAPRAWDE się udało, któraś odpowiada, że tak i gratuluje, a ona że jest taka szczesliwa, że dziękuje i tyle ją było widać... no soryy...
Ah ah, zajmijmy się lepiej Paraplu i jej cycem (jakkolwiek to brzmi [emoji14] ) :D
Taaa, a tam często kreska jakiej staraczki nie widziały. Jedną była co sie nawet do tabelki chciała dopisać. A widzisz, bo baby to wyobraźni nie mają [emoji23]
Właśnie paraplu, jak się czuje twój cyc? Drugi dołącza czy strajkuje? [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Taaa, a tam często kreska jakiej staraczki nie widziały. Jedną była co sie nawet do tabelki chciała dopisać. A widzisz, bo baby to wyobraźni nie mają [emoji23]
Właśnie paraplu, jak się czuje twój cyc? Drugi dołącza czy strajkuje? [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Dokładnie! Czasem się zastanawiam, czy one myślą, że tam 3 kreski miały być i pytają nas o tę trzecią czy jak... :p

reklama
Do góry