reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ok, jeśli uważasz, że starała się 7 miesięcy o dziecko jako nastolatka bo prosił ją o to mąż ...to ok. Każdy ma prawo wierzyć w co zechce ...Ale jeśli ktoś wchodzi na wątki staraczek w zaawansowanej ciąży i udaje fachowca od płodności ... to jest z lekka dziwne. Bo zazwyczaj kto tu wchodzi w ciąży to idzie na wątek z terminem swojego porodu (ja tak zrobiłam prawie 7 lat temu) - nie przychodziłam instruować staraczek jak mają w ciążę zachodzić, czy mogą pisać na forum czy nie ...Wlazłam w wątek z grudnia i tam siedziałam.
Może po 7 miesiącach starań uważa się za fachowca, kto wie... my wiemy, że nim nie jest, jak zresztą żadna z nas chyba ;) nie wiem po co zajrzała na ten wątek, może myślała, że nam pomoże, a może z innego powodu, szczerze....mam to gdzieś ;) nie wiem co pisała na innym wątku, i chyba też nie bardzo mnie to obchodzi, chciałam tylko napisać, że są różni ludzie i mają różne potrzeby/patrzenie na świat. I TYLE :D nie ciągnę dalej tematu bo nie widzę sensu :D

reklama
Znowu ta wariatka... Nata95, prośba - , siedz sobie grzecznie na styczniówkach albo znajdz inne forum, taka rada. Poczytaj troche o tym jak zachowywac i poruszac sie po internecie, byc moze cos pomoze.
Wpadłas tu do nas, w 9 miesiacu ciąży ze swomi magicznymi hasłami. Tutaj wiele dziewczyn stara sie o dziecko duuuzo wiecej niz podobno ty (chociaz ściema jak...). Wiele było tutaj dziewczyn, ktore wpadały na 3 posty myslac ze sa w ciazy, po 2 dniach okazywalo sie ze są. i To bylo przykre dla niektórych na pewno, kiedy ktos wpada sie tylko "pochwalić" . Ty wpadłas z 9 miesieczną ciaza - gratulacje.
Robisz zamęt na wątkach, po jaką cholere? Dziewczyny są tutaj, i nie tylko, zżyte, minimalną kulturą byłoby, gdybyś sie chociaz przedstawila. Wpadasz, oceniasz, siejesz zamęt, kiedy tak naprawde nikt sobie tego nie życzy.
Na wątku o planowaniu płci na dobrą sprawę OBRAZIŁAS dziewczyny, sugerujące ze jak to mozliwe ze wierzą w takie rzeczy.
Pisalas ze wszystko co ci potrzebne to juz wiesz. w takim razie mowie ci ze raczej nie i wyapda mi tylko współczuc. To ze ty nie ogarniasz umysłem takich rzeczy, nie znaczy ze nie jest to mozliwe.
A twoje 7miesieczne starania, 4 poronienia + 9 miesiecy ciąży, gdzie dziecko urodziłas w wieku 17 - pozostawie bez komentarza, bo tego akurat nie wymaga. :)

Znowu ta wariatka... Nata95, prośba - , siedz sobie grzecznie na styczniówkach albo znajdz inne forum, taka rada. Poczytaj troche o tym jak zachowywac i poruszac sie po internecie, byc moze cos pomoze.
Wpadłas tu do nas, w 9 miesiacu ciąży ze swomi magicznymi hasłami. Tutaj wiele dziewczyn stara sie o dziecko duuuzo wiecej niz podobno ty (chociaz ściema jak...). Wiele było tutaj dziewczyn, ktore wpadały na 3 posty myslac ze sa w ciazy, po 2 dniach okazywalo sie ze są. i To bylo przykre dla niektórych na pewno, kiedy ktos wpada sie tylko "pochwalić" . Ty wpadłas z 9 miesieczną ciaza - gratulacje.
Robisz zamęt na wątkach, po jaką cholere? Dziewczyny są tutaj, i nie tylko, zżyte, minimalną kulturą byłoby, gdybyś sie chociaz przedstawila. Wpadasz, oceniasz, siejesz zamęt, kiedy tak naprawde nikt sobie tego nie życzy.
Na wątku o planowaniu płci na dobrą sprawę OBRAZIŁAS dziewczyny, sugerujące ze jak to mozliwe ze wierzą w takie rzeczy.
Pisalas ze wszystko co ci potrzebne to juz wiesz. w takim razie mowie ci ze raczej nie i wyapda mi tylko współczuc. To ze ty nie ogarniasz umysłem takich rzeczy, nie znaczy ze nie jest to mozliwe.
A twoje 7miesieczne starania, 4 poronienia + 9 miesiecy ciąży, gdzie dziecko urodziłas w wieku 17 - pozostawie bez komentarza, bo tego akurat nie wymaga. :)
Ooo, a tu akurat napisałaś to co mnie mega wkurza... jak wchodzi jakaś laska, przedstawia się, mówi, że starała się x miesięcy i mamy spojrzeć na test czy NAPRAWDE się udało, któraś odpowiada, że tak i gratuluje, a ona że jest taka szczesliwa, że dziękuje i tyle ją było widać... no soryy...
Ah ah, zajmijmy się lepiej Paraplu i jej cycem (jakkolwiek to brzmi :p ) :D

Ooo, a tu akurat napisałaś to co mnie mega wkurza... jak wchodzi jakaś laska, przedstawia się, mówi, że starała się x miesięcy i mamy spojrzeć na test czy NAPRAWDE się udało, któraś odpowiada, że tak i gratuluje, a ona że jest taka szczesliwa, że dziękuje i tyle ją było widać... no soryy...
Ah ah, zajmijmy się lepiej Paraplu i jej cycem (jakkolwiek to brzmi [emoji14] ) :D
Taaa, a tam często kreska jakiej staraczki nie widziały. Jedną była co sie nawet do tabelki chciała dopisać. A widzisz, bo baby to wyobraźni nie mają [emoji23]
Właśnie paraplu, jak się czuje twój cyc? Drugi dołącza czy strajkuje? [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Taaa, a tam często kreska jakiej staraczki nie widziały. Jedną była co sie nawet do tabelki chciała dopisać. A widzisz, bo baby to wyobraźni nie mają [emoji23]
Właśnie paraplu, jak się czuje twój cyc? Drugi dołącza czy strajkuje? [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Dokładnie! Czasem się zastanawiam, czy one myślą, że tam 3 kreski miały być i pytają nas o tę trzecią czy jak... :p

reklama
Do góry