reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja tez lubie [emoji23]

O widzisz, uwielbiam wszelakie programy popularno-naukowe i paradokumenty :) moj K ma mnie juz dosc, zwlaszcza jak zaczyna jesc a zaczyna sie "moje 300kg zycie" czy jakos tak [emoji23]

Tez nie widze 2 czy 3 stron.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też mi uciekło parę stron

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ness wiele ze staraczek ma dziecko a też produkują postów, że ho ho :) jak coś nam nie pasuuje ok, ale nie układajmy komuś planu dnia :p jak dalej myślicie, że troll to bana i tyle, po co zbędne dyskusje i najezdzaniee na siebie wzajemnie :p noo, to tyle...:p

Hehe no ja ostatnio duzo produkuje ale nie jestem trollem :p miejta litosc dla Parasoleczki [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]

Spark, k

kiedyś były inne czasy ...

Ok byly inne. Moja mamcia ma 72 lata, pochodzi z takiej wsi przez duze W. I jej starsza siostra to w wieku 16 lat byla juz mezatka i spodziewala sie pierwszego dziecka. A dziewczyna co miala ponad 18 lat i nie byla mezatka to byla stara panna i kazdy jej wspolczul [emoji23] masakra, dobrze, ze nie urodzilam sie te 70 lat temu [emoji23]

Spark, k

kiedyś były inne czasy ...
Nie lubię tego hasła. Słyszałam je wiele razy jak zaczęłam się starać w wieku 22lat i ktoś mi mówił, że za wcześnie, że całe życie przede mną...i jak wtedy komuś odpowiadalam: Ty w tym wieku już też miałaś dziecko. To zwykle słyszałam : kiedyś były inne czasy, teraz większą wagę przywiązuje się żeby mieć dobrą pracę, wykształcenie...- pfff, ja akurat miałam inne zdanie :) nie chciałam do 30 zostać na siłę Panią dyrektor w jakiejś korpo bo to W TYCH czasach jest.modne :) z całym szacunkiem... tteb argument rzadko do mnie przemawia, choć wiem, że czasy były inne, ale ludzie też są różni...:)

Ja tez lubie [emoji23]

O widzisz, uwielbiam wszelakie programy popularno-naukowe i paradokumenty :) moj K ma mnie juz dosc, zwlaszcza jak zaczyna jesc a zaczyna sie "moje 300kg zycie" czy jakos tak [emoji23]

Tez nie widze 2 czy 3 stron.

Ja to z zachwytem oglądam wszelkie sekcje zwłok i programy o niezwykłych chorobach [emoji7]

Nie lubię tego hasła. Słyszałam je wiele razy jak zaczęłam się starać w wieku 22lat i ktoś mi mówił, że za wcześnie, że całe życie przede mną...i jak wtedy komuś odpowiadalam: Ty w tym wieku już też miałaś dziecko. To zwykle słyszałam : kiedyś były inne czasy, teraz większą wagę przywiązuje się żeby mieć dobrą pracę, wykształcenie...- pfff, ja akurat miałam inne zdanie :) nie chciałam do 30 zostać na siłę Panią dyrektor w jakiejś korpo bo to W TYCH czasach jest.modne :) z całym szacunkiem... tteb argument rzadko do mnie przemawia, choć wiem, że czasy były inne, ale ludzie też są różni...:)
Ok, jeśli uważasz, że starała się 7 miesięcy o dziecko jako nastolatka bo prosił ją o to mąż ...to ok. Każdy ma prawo wierzyć w co zechce ...Ale jeśli ktoś wchodzi na wątki staraczek w zaawansowanej ciąży i udaje fachowca od płodności ... to jest z lekka dziwne. Bo zazwyczaj kto tu wchodzi w ciąży to idzie na wątek z terminem swojego porodu (ja tak zrobiłam prawie 7 lat temu) - nie przychodziłam instruować staraczek jak mają w ciążę zachodzić, czy mogą pisać na forum czy nie ...Wlazłam w wątek z grudnia i tam siedziałam.

reklama
Ale my zniesiemy jajo przez nastepne 2 dni!! :) Jak nie o siebie, to o nas sie martw! :)
Powiedz przynajmniej czy na tamtym tescie nie pojawil sie jakis cien po czasie... Zrób to dla mnie ;)

Kochana Bertho, oświadczam iż na teście nie ma nawet śladu, nawet wprawne oko staraczki by nie wypatrzyło :D
Termin @ na jutro, moze jakos wszystkie przeżyjemy :D

@Paraplu , podejrzany ten twój cyc, ja bym na twoim miejscu nie wytrzymała :D Moje np ani drgną, mają serce i gruczoły z betonu :D

Do góry