reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja tez lubie [emoji23]

O widzisz, uwielbiam wszelakie programy popularno-naukowe i paradokumenty :) moj K ma mnie juz dosc, zwlaszcza jak zaczyna jesc a zaczyna sie "moje 300kg zycie" czy jakos tak [emoji23]

Tez nie widze 2 czy 3 stron.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też mi uciekło parę stron

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ness wiele ze staraczek ma dziecko a też produkują postów, że ho ho :) jak coś nam nie pasuuje ok, ale nie układajmy komuś planu dnia :p jak dalej myślicie, że troll to bana i tyle, po co zbędne dyskusje i najezdzaniee na siebie wzajemnie :p noo, to tyle...:p

Hehe no ja ostatnio duzo produkuje ale nie jestem trollem :p miejta litosc dla Parasoleczki [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]

Spark, k

kiedyś były inne czasy ...

Ok byly inne. Moja mamcia ma 72 lata, pochodzi z takiej wsi przez duze W. I jej starsza siostra to w wieku 16 lat byla juz mezatka i spodziewala sie pierwszego dziecka. A dziewczyna co miala ponad 18 lat i nie byla mezatka to byla stara panna i kazdy jej wspolczul [emoji23] masakra, dobrze, ze nie urodzilam sie te 70 lat temu [emoji23]

Spark, k

kiedyś były inne czasy ...
Nie lubię tego hasła. Słyszałam je wiele razy jak zaczęłam się starać w wieku 22lat i ktoś mi mówił, że za wcześnie, że całe życie przede mną...i jak wtedy komuś odpowiadalam: Ty w tym wieku już też miałaś dziecko. To zwykle słyszałam : kiedyś były inne czasy, teraz większą wagę przywiązuje się żeby mieć dobrą pracę, wykształcenie...- pfff, ja akurat miałam inne zdanie :) nie chciałam do 30 zostać na siłę Panią dyrektor w jakiejś korpo bo to W TYCH czasach jest.modne :) z całym szacunkiem... tteb argument rzadko do mnie przemawia, choć wiem, że czasy były inne, ale ludzie też są różni...:)

Ja tez lubie [emoji23]

O widzisz, uwielbiam wszelakie programy popularno-naukowe i paradokumenty :) moj K ma mnie juz dosc, zwlaszcza jak zaczyna jesc a zaczyna sie "moje 300kg zycie" czy jakos tak [emoji23]

Tez nie widze 2 czy 3 stron.

Ja to z zachwytem oglądam wszelkie sekcje zwłok i programy o niezwykłych chorobach [emoji7]

Nie lubię tego hasła. Słyszałam je wiele razy jak zaczęłam się starać w wieku 22lat i ktoś mi mówił, że za wcześnie, że całe życie przede mną...i jak wtedy komuś odpowiadalam: Ty w tym wieku już też miałaś dziecko. To zwykle słyszałam : kiedyś były inne czasy, teraz większą wagę przywiązuje się żeby mieć dobrą pracę, wykształcenie...- pfff, ja akurat miałam inne zdanie :) nie chciałam do 30 zostać na siłę Panią dyrektor w jakiejś korpo bo to W TYCH czasach jest.modne :) z całym szacunkiem... tteb argument rzadko do mnie przemawia, choć wiem, że czasy były inne, ale ludzie też są różni...:)
Ok, jeśli uważasz, że starała się 7 miesięcy o dziecko jako nastolatka bo prosił ją o to mąż ...to ok. Każdy ma prawo wierzyć w co zechce ...Ale jeśli ktoś wchodzi na wątki staraczek w zaawansowanej ciąży i udaje fachowca od płodności ... to jest z lekka dziwne. Bo zazwyczaj kto tu wchodzi w ciąży to idzie na wątek z terminem swojego porodu (ja tak zrobiłam prawie 7 lat temu) - nie przychodziłam instruować staraczek jak mają w ciążę zachodzić, czy mogą pisać na forum czy nie ...Wlazłam w wątek z grudnia i tam siedziałam.

reklama
Ale my zniesiemy jajo przez nastepne 2 dni!! :) Jak nie o siebie, to o nas sie martw! :)
Powiedz przynajmniej czy na tamtym tescie nie pojawil sie jakis cien po czasie... Zrób to dla mnie ;)

Kochana Bertho, oświadczam iż na teście nie ma nawet śladu, nawet wprawne oko staraczki by nie wypatrzyło :D
Termin @ na jutro, moze jakos wszystkie przeżyjemy :D

@Paraplu , podejrzany ten twój cyc, ja bym na twoim miejscu nie wytrzymała :D Moje np ani drgną, mają serce i gruczoły z betonu :D

Do góry