reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Gdzie Ty te zmarszczki widzisz, przepraszam? :-D

qdkkx1hpzei65q7s.png
kolo oczu :D chyba se botox wstrzykne :D

reklama
Nie nie mam sie za lepsza tylko bie lubie obgadywania za plecami i wgl takiego zachowania , niby dorosla kobieta a zachowuje sie jak dziecko.... Zachodzac w pierwsza ciaze spelnilam prosbe meza ale co tam lepiej skrytykowac , i Ogolnie za zgoda rodzicow sie pobralismy ... Wlasnie w tym wieku
Wybacz, ale Twoja historia nie tylko dla mnie grubymi nićmi szyta ...w dodatku udajesz fachowca od płodności i wieloletnim staraczkom każesz wyluzować albo nie każesz pisać na forum jak źle znoszą pozytywne testy u innych dziewczyn. Zastanów się czasem nas sobą dziewczyno .. od 5 dni na tym forum natrzepałaś 200 postów ...ile to trzeba mieć czasu by siedzieć i pisać na wątkach staraczek, mało tego! Wparowałaś na rozwiązaniu ciąży do tematów staraczek, by się pochwalić czy jak ? Przeciez się nie starasz o dziecko ....to co tu robisz ? Znane są historie na tym forum trolli, które się zachowują podobnie do Ciebie ...
Pisałaś, że masz dziecko 4-letnie .... czemu się nim nie zajmujesz tylko trzepiesz posty jak linia produkcyjna.

Kurcze Lux mój wujek z ciocią wzięli ślub za zgodą sądu mając 17 lat, potem zaraz zaczęli się starać o dziecko... są różne przypadki... wiem, że musisz sprawdzać, rozumiem to :) ale czasami to co dla nas nie wyobrażalne dla innych całkiem normalne...;)

ej ale ja lubie takie programy :D hehe
Ja tez lubie [emoji23]

Ja też z zainteresowaniem oglądam [emoji851] taka natura naukowca- amatora [emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O widzisz, uwielbiam wszelakie programy popularno-naukowe i paradokumenty :) moj K ma mnie juz dosc, zwlaszcza jak zaczyna jesc a zaczyna sie "moje 300kg zycie" czy jakos tak [emoji23]

Ciotka Lux, nie zepsułaś czasem czegoś? [emoji14] Nie wyświetlają się żadne posty z poprzednich stron [emoji54]

qdkkx1hpzei65q7s.png
Tez nie widze 2 czy 3 stron.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wybacz, ale Twoja historia nie tylko dla mnie grubymi nićmi szyta ...w dodatku udajesz fachowca od płodności i wieloletnim staraczkom każesz wyluzować albo nie każesz pisać na forum jak źle znoszą pozytywne testy u innych dziewczyn. Zastanów się czasem nas sobą dziewczyno .. od 5 dni na tym forum natrzepałaś 200 postów ...ile to trzeba mieć czasu by siedzieć i pisać na wątkach staraczek, mało tego! Wparowałaś na rozwiązaniu ciąży do tematów staraczek, by się pochwalić czy jak ? Przeciez się nie starasz o dziecko ....to co tu robisz ? Znane są historie na tym forum trolli, które się zachowują podobnie do Ciebie ...
Pisałaś, że masz dziecko 4-letnie .... czemu się nim nie zajmujesz tylko trzepiesz posty jak linia produkcyjna.
Ness wiele ze staraczek ma dziecko a też produkują postów, że ho ho :) jak coś nam nie pasuuje ok, ale nie układajmy komuś planu dnia :p jak dalej myślicie, że troll to bana i tyle, po co zbędne dyskusje i najezdzaniee na siebie wzajemnie :p noo, to tyle...:p

reklama
Spark, k
Kurcze Lux mój wujek z ciocią wzięli ślub za zgodą sądu mając 17 lat, potem zaraz zaczęli się starać o dziecko... są różne przypadki... wiem, że musisz sprawdzać, rozumiem to :) ale czasami to co dla nas nie wyobrażalne dla innych całkiem normalne...;)
kiedyś były inne czasy ...

Do góry