kolo oczu chyba se botox wstrzykneGdzie Ty te zmarszczki widzisz, przepraszam?
reklama
Mietowajagodka
Fanka BB :)
Dziewczynki zaraz pędze do pracy. Piszcie z umiarem bo znów cały wieczór czytając spędzę. Hihi. Dobrze ze bobosexy jutro hehe Miłego dnia.
lubie patrzec jak mlodziez bawi sie w dorosloscJa też z zainteresowaniem oglądam [emoji851] taka natura naukowca- amatora [emoji85]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
NeSSi
Moderatorka
Wybacz, ale Twoja historia nie tylko dla mnie grubymi nićmi szyta ...w dodatku udajesz fachowca od płodności i wieloletnim staraczkom każesz wyluzować albo nie każesz pisać na forum jak źle znoszą pozytywne testy u innych dziewczyn. Zastanów się czasem nas sobą dziewczyno .. od 5 dni na tym forum natrzepałaś 200 postów ...ile to trzeba mieć czasu by siedzieć i pisać na wątkach staraczek, mało tego! Wparowałaś na rozwiązaniu ciąży do tematów staraczek, by się pochwalić czy jak ? Przeciez się nie starasz o dziecko ....to co tu robisz ? Znane są historie na tym forum trolli, które się zachowują podobnie do Ciebie ...Nie nie mam sie za lepsza tylko bie lubie obgadywania za plecami i wgl takiego zachowania , niby dorosla kobieta a zachowuje sie jak dziecko.... Zachodzac w pierwsza ciaze spelnilam prosbe meza ale co tam lepiej skrytykowac , i Ogolnie za zgoda rodzicow sie pobralismy ... Wlasnie w tym wieku
Pisałaś, że masz dziecko 4-letnie .... czemu się nim nie zajmujesz tylko trzepiesz posty jak linia produkcyjna.
Spark
Kurcze Lux mój wujek z ciocią wzięli ślub za zgodą sądu mając 17 lat, potem zaraz zaczęli się starać o dziecko... są różne przypadki... wiem, że musisz sprawdzać, rozumiem to ale czasami to co dla nas nie wyobrażalne dla innych całkiem normalne...
Paraplu
Ja tez lubie [emoji23]ej ale ja lubie takie programy hehe
O widzisz, uwielbiam wszelakie programy popularno-naukowe i paradokumenty moj K ma mnie juz dosc, zwlaszcza jak zaczyna jesc a zaczyna sie "moje 300kg zycie" czy jakos tak [emoji23]Ja też z zainteresowaniem oglądam [emoji851] taka natura naukowca- amatora [emoji85]
Tez nie widze 2 czy 3 stron.Ciotka Lux, nie zepsułaś czasem czegoś? [emoji14] Nie wyświetlają się żadne posty z poprzednich stron [emoji54]
Mietowajagodka
Ciotka Lux, nie zepsułaś czasem czegoś? [emoji14] Nie wyświetlają się żadne posty z poprzednich stron [emoji54]
Mi tez się zablokowalo.
Spark
Ness wiele ze staraczek ma dziecko a też produkują postów, że ho ho jak coś nam nie pasuuje ok, ale nie układajmy komuś planu dnia jak dalej myślicie, że troll to bana i tyle, po co zbędne dyskusje i najezdzaniee na siebie wzajemnie noo, to tyle...Wybacz, ale Twoja historia nie tylko dla mnie grubymi nićmi szyta ...w dodatku udajesz fachowca od płodności i wieloletnim staraczkom każesz wyluzować albo nie każesz pisać na forum jak źle znoszą pozytywne testy u innych dziewczyn. Zastanów się czasem nas sobą dziewczyno .. od 5 dni na tym forum natrzepałaś 200 postów ...ile to trzeba mieć czasu by siedzieć i pisać na wątkach staraczek, mało tego! Wparowałaś na rozwiązaniu ciąży do tematów staraczek, by się pochwalić czy jak ? Przeciez się nie starasz o dziecko ....to co tu robisz ? Znane są historie na tym forum trolli, które się zachowują podobnie do Ciebie ...
Pisałaś, że masz dziecko 4-letnie .... czemu się nim nie zajmujesz tylko trzepiesz posty jak linia produkcyjna.
reklama
NeSSi
Moderatorka
Spark, k
kiedyś były inne czasy ...Kurcze Lux mój wujek z ciocią wzięli ślub za zgodą sądu mając 17 lat, potem zaraz zaczęli się starać o dziecko... są różne przypadki... wiem, że musisz sprawdzać, rozumiem to ale czasami to co dla nas nie wyobrażalne dla innych całkiem normalne...