no ja to zmarszczka na zmarszczce i kuzwa dopiero pierwsze dziecko rodzeTylko my za stare już
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja to zmarszczka na zmarszczce i kuzwa dopiero pierwsze dziecko rodzeTylko my za stare już
no widzisz jaki uaprciuszekNo to Natanek wychodź mamusia chce cię przytulic, a ciocie zobaczyć.
cos Ty, zero skurczy, ciezko mi, az k*wa buty rozwalilam od tego wciskania nog na sile hahahahaha, tak mam spuchnieteO niee, a myślałam, że to już...
Zmarszczek i u mnie dostatek ... Jak urodzisz to będziemy jechać a jednym wózkuno ja to zmarszczka na zmarszczce i kuzwa dopiero pierwsze dziecko rodze
nie ma tolerancyjnych, ale sa czujneTo zablokoj , najwidoczniej nie ma tu osob tolerancyjnych.... Zegnam ... A Pani Nes bardzo dziekuje ... Wiadomo za co
ej ale ja lubie takie programy hehe
Gdzie Ty te zmarszczki widzisz, przepraszam?no ja to zmarszczka na zmarszczce i kuzwa dopiero pierwsze dziecko rodze
Nie nie mam sie za lepsza tylko bie lubie obgadywania za plecami i wgl takiego zachowania , niby dorosla kobieta a zachowuje sie jak dziecko.... Zachodzac w pierwsza ciaze spelnilam prosbe meza ale co tam lepiej skrytykowac , i Ogolnie za zgoda rodzicow sie pobralismy ... Wlasnie w tym wiekuMasz się za lepszą ?