Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nata, jako czlonek zalogi i moderatorka mam obowiazek pilnowac porzadku (ot taka przykladna Lux ) wiec pytam sie czy jestes trollem czy my jestesmy glupie i nie potrafimy czytac? Masz 21 lat i 4-letnie dziecko, o ktore staralas sie bagatela 7 cykli, ja sie pytam kto w wieku 16 lat SWIADOMIE stara sie o dziecko? A po drugie pojawilas sie na BB kilka dni temu i jako ciezarna skierowalas swe kroki na watek staraczkowy...cos tu nie gra, prosze o wyjasnienie, bo inaczej bede musiala Cie zbanowac...Moze bedzie punktualny :-)
O niee, a myślałam, że to już...aha nie urodzilam i chyba dzis nie urodze, jakby kto pytal....
Za dużo programów ''nastoletnie matki'' ?Chyba nawet wiem ktora , tak to byla moja swiadoma decyzja nikt tego nie zrozumie...
ej ale ja lubie takie programy heheZa dużo programów ''nastoletnie matki'' ?
Tylko my za stare jużej ale ja lubie takie programy hehe
Masz się za lepszą ?Nie Pani interes i nie zamierzam z kims takim dyskutowac .....
musisz to wyjasnic bo w przeciwnym razie bede musiala Cie zablokowac, my musimy miec porzadek na forum...w dyskusje wdawac sie nie bedeChyba nawet wiem ktora , tak to byla moja swiadoma decyzja nikt tego nie zrozumie...