Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No raczejAniu po 10latach razem muszę zajść i urodzić innej obcji nie ma,chodzby miał słabe nasienie to może 1sie trafi,musi
@Mikaduchna bardzo bardzo mi przykro przytulam :*
A wezzzzz....doopa doop doopa.
Kuciamba moja cyrki odwala [emoji35] od pierwszej w zyciu miesiaczki pieknie ze mna wspolpracowala, smiem twierdzic, ze pod wzgledem punktualnosci moglaby konkurowac z zegarem atomowym. Zadnych plamien, zwiarowan, spoznien itp.
A teraz?
Dzisiaj rano zywa krew na papierze, jak na okres i od rana...nic!!! [emoji35]
Za to kluje/boli mnie podbrzusze i kluje/boli kuzwa nie wiem co, szyjka macicy? To mozliwe aby czuc szyjke? [emoji848][emoji33]
I powiedzcie mi co ta moja glupia kuciamba wyprawia bo ja jej juz nie czaje.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale to zrozumiałe...mój związek rozpadł się po nieudanych staraniach. Jednak po 4 latach wróciliśmy do siebie i znowu walczymy...Każdy taki upór i wiara przypieczętowany jest łzami i cierpieniem niestety ...
Więc ja widzę też drugą stronę medalu, czyż nie tak Docia ?
Czy któraś wie jak szybko rośnie jajeczko i mniej więcej kiedy pęka? Przy ilu mm? W 10 dc mam monitoring.
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie żadnych nowości... Podbrzusze ćmi, gula w gardle, więc pewnie @ przylezie, może nawet spóźniona... [emoji17] Ech, muszę iść po naboje, bo jak mnie zaleje to nawet nie będzie czym zatkać[emoji23]
1-2 mm na dobę ...a pęka różnie, zazwyczaj jak ma powyżej 20 mmCzy któraś wie jak szybko rośnie jajeczko i mniej więcej kiedy pęka? Przy ilu mm? W 10 dc mam monitoring.
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
pęka tak miej więcej 21-23 i rośnie 1-2 mm1-2 mm na dobę ...a pęka różnie, zazwyczaj jak ma powyżej 20 mm