reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Windy, a na Twoim teście nie ma czasem cienia cienia? Bo u mnie na apce coś takiego jakby widać, ale nie jestem pewna...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Muszę isc tam popatrzeć jeszcze na to zdjecie[emoji57]windy, masz go jeszcze czy wywalilas?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Windy, a na Twoim teście nie ma czasem cienia cienia? Bo u mnie na apce coś takiego jakby widać, ale nie jestem pewna...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Muszę isc tam popatrzeć jeszcze na to zdjecie[emoji57]windy, masz go jeszcze czy wywalilas?

Ja z tych ślepych, więc ja tam nic nie widzę, chociaż miałam (raczej celowe [emoji23] ) przewidzenia [emoji1] mam go, ale nie ma co nawet na niego raczej patrzeć, czekam do terminu @, zobaczymy czy się co rozwinie. Może nie zniose jaja przez 2 następne dni [emoji23]

Paraplu, moja koleżanka miała w ciąży 4 krwawienia jak na @, każde w terminie kolejnej spodziewanej @ [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ja z tych ślepych, więc ja tam nic nie widzę, chociaż miałam (raczej celowe [emoji23] ) przewidzenia [emoji1] mam go, ale nie ma co nawet na niego raczej patrzeć, czekam do terminu @, zobaczymy czy się co rozwinie. Może nie zniose jaja przez 2 następne dni [emoji23]

Paraplu, moja koleżanka miała w ciąży 4 krwawienia jak na @, każde w terminie kolejnej spodziewanej @ [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Hihi ciekawe czy wytrzymasz do terminu :p

Wiem, ze sie zdarzaja takie krwawienia ale ja sie juz nie napalam :p co ma byc to bedzie. Jedynie mam nadzieje, ze to zadne powazniejsze problemy.

Ja w ogole cały czas rozkminiam kiedy zaszłam, co o tym myślicie?
017dc9a43ffa8bda7f9ee6bc00dd7e6d.jpg

12grudnia mialam plamienie implantacyjne, raczej mało prawdopodobne, ze było juz 6 dni po bobosexach, w mikołajki, no nie?
Pewnie raczej 4go grudnia[emoji848]

reklama
Hihi ciekawe czy wytrzymasz do terminu [emoji14]

Wiem, ze sie zdarzaja takie krwawienia ale ja sie juz nie napalam [emoji14] co ma byc to bedzie. Jedynie mam nadzieje, ze to zadne powazniejsze problemy.

Możliwe, że się oczyszcza. Podobno tak często jest, że w terminie teoretycznej @ pojawiają się jakieś plamienia mimo fasolki ulokowane ciut wyżej. Może nic straconego [emoji6]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry