reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
pęka tak miej więcej 21-23 i rośnie 1-2 mm
u mnie rósł 1,7 mm na dobę
wczoraj był 1 dzień @ myślałam że umrę z bólu nawet tabletki nie pomagały bolało tak jak przy poronieniu, myslicie że to od tego poronienia pierwsza 2 tak boli??
Kochana raczej tak, bo wszystko do konca Ci sie oczyszcza.. ja tez tak mialam po poronieniu... a poza tym lalo sie jak z kranu przez 2 dni

U mnie żadnych nowości... Podbrzusze ćmi, gula w gardle, więc pewnie @ przylezie, może nawet spóźniona... [emoji17] Ech, muszę iść po naboje, bo jak mnie zaleje to nawet nie będzie czym zatkać[emoji23]

Lui, może to tam właśnie leży problem, udrozni i będzie wszystko dobrze! [emoji1]

Paraplu, jak u ciebie? [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Echhh... jeszcze nadzieje są... Ale nie kupuj ich dużo, tylko tak profilaktycznie

wczoraj był 1 dzień @ myślałam że umrę z bólu nawet tabletki nie pomagały bolało tak jak przy poronieniu, myslicie że to od tego poronienia pierwsza 2 tak boli??
Kotek ja mam 3 dc. To zaczynamy staranka od nowa [emoji1]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też miałam bolesne @ po poronieniu ..myślę, że wszystko musi się zagoić i wrócić do równowagi hormonalnej.

pierwszy okres po poronieniu
Kotek ja mam 3 dc. To zaczynamy staranka od nowa [emoji1]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
no zaczynamy zaczynamy :)
ja w druga ciąże zaszłam w 3 cyklu po poronieniu wiec może teraz tez tak będzie :) wiadomo że macica i organizm musi wrócić do normalności :)
jak zajdę w 3 ciążę to ide od razu do lekarza innego niż teraz który zajmuje się poronieniami, i niech robi wszystko co się da aby utrzymać ją :)

pierwszy okres po poronieniu

no zaczynamy zaczynamy :)
ja w druga ciąże zaszłam w 3 cyklu po poronieniu wiec może teraz tez tak będzie :) wiadomo że macica i organizm musi wrócić do normalności :)
jak zajdę w 3 ciążę to ide od razu do lekarza innego niż teraz który zajmuje się poronieniami, i niech robi wszystko co się da aby utrzymać ją :)
a moze idz od razu? Da Ci moze skierowania na jakies badania, da moze hormony na podtrzymanie.. Ja po pierwszym poronieniu imamnadzieje ostatnim dostalam od mojego Acard i duphaston i teraz jak wiemy ze jestem w ciazy ciagle duphaston i ten Acard przyjmuje no i oczywiscie folian. A zaszłam po pierwszej @ po poronieniu i Tobie tego życzę :*

Ja.tez zaczynam przytulanka jajnik boli śluz zaczyna być super
A tu gorączka gardło i łeb boli jak...
My wczoraj szaleliśmy w pościeli... było wspaniale ale po tym zauważyłam mój śluz wymieszany z krwią..blado różowy..ale jednak ... dziś rano powtórka więc wieczorem odpoczywamy i jutro wieczorem kolejne bobosexy ..zobaczymy.. ja jestem na tyle durna że już pomyślałam o Rossmann jak wyjdę na zakupy ha. A z drugiej strony nie wiem czy testować w sylwka i psuć sobie chumor..zwłaszcza że mamy z 1 na 2 rocznicę zaręczyn.

reklama
Do góry