Emzilka
Fanka BB :)
około 2mm na dzien CHYBACzy któraś wie jak szybko rośnie jajeczko i mniej więcej kiedy pęka? Przy ilu mm? W 10 dc mam monitoring.
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
około 2mm na dzien CHYBACzy któraś wie jak szybko rośnie jajeczko i mniej więcej kiedy pęka? Przy ilu mm? W 10 dc mam monitoring.
Kochana raczej tak, bo wszystko do konca Ci sie oczyszcza.. ja tez tak mialam po poronieniu... a poza tym lalo sie jak z kranu przez 2 dnipęka tak miej więcej 21-23 i rośnie 1-2 mm
u mnie rósł 1,7 mm na dobę
wczoraj był 1 dzień @ myślałam że umrę z bólu nawet tabletki nie pomagały bolało tak jak przy poronieniu, myslicie że to od tego poronienia pierwsza 2 tak boli??
Echhh... jeszcze nadzieje są... Ale nie kupuj ich dużo, tylko tak profilaktycznieU mnie żadnych nowości... Podbrzusze ćmi, gula w gardle, więc pewnie @ przylezie, może nawet spóźniona... [emoji17] Ech, muszę iść po naboje, bo jak mnie zaleje to nawet nie będzie czym zatkać[emoji23]
Lui, może to tam właśnie leży problem, udrozni i będzie wszystko dobrze! [emoji1]
Paraplu, jak u ciebie? [emoji16]
Kotek ja mam 3 dc. To zaczynamy staranka od nowa [emoji1]pęka tak miej więcej 21-23 i rośnie 1-2 mm
wczoraj był 1 dzień @ myślałam że umrę z bólu nawet tabletki nie pomagały bolało tak jak przy poronieniu, myslicie że to od tego poronienia pierwsza 2 tak boli??
Ja też miałam bolesne @ po poronieniu ..myślę, że wszystko musi się zagoić i wrócić do równowagi hormonalnej.pęka tak miej więcej 21-23 i rośnie 1-2 mm
no zaczynamy zaczynamyKotek ja mam 3 dc. To zaczynamy staranka od nowa [emoji1]
a moze idz od razu? Da Ci moze skierowania na jakies badania, da moze hormony na podtrzymanie.. Ja po pierwszym poronieniu imamnadzieje ostatnim dostalam od mojego Acard i duphaston i teraz jak wiemy ze jestem w ciazy ciagle duphaston i ten Acard przyjmuje no i oczywiscie folian. A zaszłam po pierwszej @ po poronieniu i Tobie tego życzę :*pierwszy okres po poronieniu
no zaczynamy zaczynamy
ja w druga ciąże zaszłam w 3 cyklu po poronieniu wiec może teraz tez tak będzie wiadomo że macica i organizm musi wrócić do normalności
jak zajdę w 3 ciążę to ide od razu do lekarza innego niż teraz który zajmuje się poronieniami, i niech robi wszystko co się da aby utrzymać ją
Masz rację kochana ale jak my się poddamy to nadzieja z namiKażdy taki upór i wiara przypieczętowany jest łzami i cierpieniem niestety ...
Więc ja widzę też drugą stronę medalu, czyż nie tak Docia ?
My wczoraj szaleliśmy w pościeli... było wspaniale ale po tym zauważyłam mój śluz wymieszany z krwią..blado różowy..ale jednak ... dziś rano powtórka więc wieczorem odpoczywamy i jutro wieczorem kolejne bobosexy ..zobaczymy.. ja jestem na tyle durna że już pomyślałam o Rossmann jak wyjdę na zakupy ha. A z drugiej strony nie wiem czy testować w sylwka i psuć sobie chumor..zwłaszcza że mamy z 1 na 2 rocznicę zaręczyn.Ja.tez zaczynam przytulanka jajnik boli śluz zaczyna być super
A tu gorączka gardło i łeb boli jak...