reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hihi ciekawe czy wytrzymasz do terminu [emoji14]

Wiem, ze sie zdarzaja takie krwawienia ale ja sie juz nie napalam [emoji14] co ma byc to bedzie. Jedynie mam nadzieje, ze to zadne powazniejsze problemy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Według apki @ jutro, więc może wytrzymam [emoji23]
Masz rację. Nie ma sobie co wkręcać bo potem spotkanie z betonem boli bardziej... A za to 2 kreski pewnie wznoszą nad chodniki [emoji6]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
A bo lekarzom to zauważyłam ostatnio na niczym nie zależy... Kasa napędza wszystko - nawet bezduszność...

Dziewczyny, mam pytanie, z którego pewnie będziecie się śmiać... :p Jaką macie taktykę rozrabiania? Co drugi dzień od rozpoczęcia dni płodnych do ich końca? Czy może jak najczęściej w czasie całego cyklu? :D Zastanawiam się jaka taktyka jest lepsza, również pod względem ilości materiału, który mój M jest w stanie wyprodukować ^_^
Co drugi dzień. Już czwarty ginekolog mi tak radził. Za często nie dobrze bo plemniki niedojrzałe ;)

Pozdrawiam wszystkich 300wpisow od rana,mikaduchna jestem z tobą sercem,ciężko kuźwa,damy radę i wstaniemy ,kto jak nie my,sorki ale dziś jazda w domu jeszcze kamień w salonie zachciało mi się malować,skończyłam i padam 2dc i do przodu,buziaki dla was kochane,lux pisz coś bo w nocy numer wywinelas czekamy na każde wieści
Uwielbiam Twoją wiarę i upór :D jesteś the best!

Cześć dziewczyny [emoji6] ja już wcinam śniadanko i zaraz lecę do pracy [emoji6]
Windy, testuj jutro [emoji6]
Paraplu, ja tak miałam! Cykle 28 dniowe i w 26 dniu okres! Pamietam jak dziś bo jeszcze miałam wtedy remont, byliśmy świeżo po ślubie i trochę mnie ta @ zaskoczyła! Leciałam do teściowej po podpaski bo mieszka blok dalej [emoji23] a na drugi dzień cisza.. potem za dwa dni znowu plamienie.. wkurzyłam się, zrobiłam test a tu dwie grube krechy [emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry