reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak pojawi się żywa krew, plamienia jak dla mnie nie liczą się jako 1dc.
emoji6.png

M2b, dumna jestem! Ucz się na błędach innych staraczek
emoji23.png

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Az wstyd się przyznac ale na swoich też bo jeden test już zrobiłam 4 dni temu :laugh2:
Głupota ludzka nie zna granic
Dziewczyny, powiedzcie mi proszę, od kiedy liczymy 1d@? Zaczęły mi się popołudniu takie małe plamienia. W środku jeszcze czystej krwi nie ma, ale jest sporo ciemnobrunatnego maziajstwa.
Głupie pytanie wiem, ale między 11-12 dc mam iść do nowej ginki, a jestem w kropce

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi się wydaje, że dopiero jak chlusnie :)

reklama
Mój gin jest za przeproszeniem do dupy... Robi mi USG, mówi że jest jajeczko, każe się bzykać i tyle... Raz mi luteine przypisala.
Chodzę do niej prywatnie i już sporo kasy wydałam... Także muszę zmienić ginekologa więc się zastanawiam czy od razu do invicty nie pójść...
Najgorszy typ lekarza: ''Taka pijawa pijawą zostanie zawsze''
Nie pomoże, kobieta czas traci a kasę doi lekarz ...cykle lecą i zanim się człowiek skapnie mija lekko rok starań ...

Najgorszy typ lekarza: ''Taka pijawa pijawą zostanie zawsze''
Nie pomoże, kobieta czas traci a kasę doi lekarz ...cykle lecą i zanim się człowiek skapnie mija lekko rok starań ...

A bo lekarzom to zauważyłam ostatnio na niczym nie zależy... Kasa napędza wszystko - nawet bezduszność...

Dziewczyny, mam pytanie, z którego pewnie będziecie się śmiać... :p Jaką macie taktykę rozrabiania? Co drugi dzień od rozpoczęcia dni płodnych do ich końca? Czy może jak najczęściej w czasie całego cyklu? :D Zastanawiam się jaka taktyka jest lepsza, również pod względem ilości materiału, który mój M jest w stanie wyprodukować ^_^

Mój gin jest za przeproszeniem do dupy... Robi mi USG, mówi że jest jajeczko, każe się bzykać i tyle... Raz mi luteine przypisala.
Chodzę do niej prywatnie i już sporo kasy wydałam... Także muszę zmienić ginekologa więc się zastanawiam czy od razu do invicty nie pójść...
Ja bym zmieniła gina i zasiegnęła opinii fachowca, a nie byle jakiej lekarki. Ja jakoś nie mam zaufania do kobiet ginekologów, u mnie w mieście same beznadziejne, jedna gorsza od drugiej.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dziewczyny, powiedzcie mi proszę, od kiedy liczymy 1d@? Zaczęły mi się popołudniu takie małe plamienia. W środku jeszcze czystej krwi nie ma, ale jest sporo ciemnobrunatnego maziajstwa.
Głupie pytanie wiem, ale między 11-12 dc mam iść do nowej ginki, a jestem w kropce

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli @ się faktycznie rozkręci, to od dziś.

qdkkx1hpzei65q7s.png

A bo lekarzom to zauważyłam ostatnio na niczym nie zależy... Kasa napędza wszystko - nawet bezduszność...

Dziewczyny, mam pytanie, z którego pewnie będziecie się śmiać...[emoji14]Jaką macie taktykę rozrabiania? Co drugi dzień od rozpoczęcia dni płodnych do ich końca? Czy może jak najczęściej w czasie całego cyklu? :D Zastanawiam się jaka taktyka jest lepsza, również pod względem ilości materiału, który mój M jest w stanie wyprodukować ^_^
Ilość jak ilość, ważna jest jakość. Zdecydowanie co dwa dni :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

@Mikaduchna bardzo bardzo mi przykro :( przytulam :*

Paraplu, testowałas? :)

Wszystkim zaciążonym gratuluję :)
A wezzzzz....doopa doop doopa.

Kuciamba moja cyrki odwala [emoji35] od pierwszej w zyciu miesiaczki pieknie ze mna wspolpracowala, smiem twierdzic, ze pod wzgledem punktualnosci moglaby konkurowac z zegarem atomowym. Zadnych plamien, zwiarowan, spoznien itp.
A teraz?
Dzisiaj rano zywa krew na papierze, jak na okres i od rana...nic!!! [emoji35]
Za to kluje/boli mnie podbrzusze i kluje/boli kuzwa nie wiem co, szyjka macicy? To mozliwe aby czuc szyjke? [emoji848][emoji33]

I powiedzcie mi co ta moja glupia kuciamba wyprawia bo ja jej juz nie czaje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Mikaduchna bardzo bardzo mi przykro :( przytulam :*

A wezzzzz....doopa doop doopa.

Kuciamba moja cyrki odwala [emoji35] od pierwszej w zyciu miesiaczki pieknie ze mna wspolpracowala, smiem twierdzic, ze pod wzgledem punktualnosci moglaby konkurowac z zegarem atomowym. Zadnych plamien, zwiarowan, spoznien itp.
A teraz?
Dzisiaj rano zywa krew na papierze, jak na okres i od rana...nic!!! [emoji35]
Za to kluje/boli mnie podbrzusze i kluje/boli kuzwa nie wiem co, szyjka macicy? To mozliwe aby czuc szyjke? [emoji848][emoji33]

I powiedzcie mi co tak glupia kuciamba wyprawia bo ja jej juz nie czaje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Możliwe że szyjka musi się otworzyć

reklama
Do góry