reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W autobusie jak rano jechałam to mnie zgielo z bólu... a kilka dni wcześniej jednak zaczęłam mierzyć temp. Bo chciałam sprawdzić czy zioła faktycznie pomogły, i od 8 do 15 dnia 36.4 a od 15 po 36.8_36.9 :)
A jak ten ból poczułam to bałam się, że torbiel, ale chyba jednak nie :D
Spark zaciskam ✊✊✊ miałam tak samo z tym bólem ;) temperatura jak najbardziej optymistycznia :happy:

reklama
[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Paraplu, tylko nie pomyl pytonga ze skrzynią biegów w ferworze zapladniania [emoji23] [emoji23]

Kurde! Wiedziałam że coś robię źle! [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Haha nie pomyle, pytong jest cieply a galka metalowa i cholerstwo zimne strasznie [emoji23]

Ehh wlasnie kupowalam piwo i trafilam na cudowna kasjerke! Urocza i wspaniala osoba [emoji7] ... poprosila mnie o dowod [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Magda, przy pcos też można zajść w ciążę... Nie załamuj sie. Najważniejsze, żebyście że sobą szczerze rozmawiali, bo inaczej kłótnie i zła atmosfera będzie narastać. Wytłumacz mu co czujesz i co Ci przeszkadza, a będzie lepiej, szczera rozmowa zazwyczaj dużo pomaga. Głowa do góry :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Tak dokładnie! Przy pcos można zajść w ciąże. Warto jednak zaopatrzyć się w dobrego gina. Moja siostra miała pcos, lekarz powiedział jej wtedy że będzie miała mega problem z zajściem w ciąże. Zmieniła lekarza i ten z koleji na jednej z pierwszych wizyt wykrył jajeczkowanie i kazał od razu zabrać się do roboty :) I właśnie wtedy jej się udało. Tak więc głowa do góry!

Dziewczyny, tak tu się dużo dzieje, że ja nie nadążam czytać :) jak Wy to ogarniacie? :D

U mnie jednak wredna małpiocha dzisiaj się pojawiła (35 dni cykl), a razem z nią koszmarny ból... No ale zadzieramy kiecę i lecimy dalej, tuż przed Nowym Rokiem trzeba znowu rozrabiać ile wlezie :)

Tak dokładnie! Przy pcos można zajść w ciąże. Warto jednak zaopatrzyć się w dobrego gina. Moja siostra miała pcos, lekarz powiedział jej wtedy że będzie miała mega problem z zajściem w ciąże. Zmieniła lekarza i ten z koleji na jednej z pierwszych wizyt wykrył jajeczkowanie i kazał od razu zabrać się do roboty :) I właśnie wtedy jej się udało. Tak więc głowa do góry!

Dziewczyny, tak tu się dużo dzieje, że ja nie nadążam czytać :) jak Wy to ogarniacie? :D

U mnie jednak wredna małpiocha dzisiaj się pojawiła (35 dni cykl), a razem z nią koszmarny ból... No ale zadzieramy kiecę i lecimy dalej, tuż przed Nowym Rokiem trzeba znowu rozrabiać ile wlezie :)
Buuu , powodzenia w nowym cyklu ✊✊✊

reklama

Buu, szkoda. Ale przynajmniej już niedługo możesz zacząć nowe starania :-)

Fakt, produkcja jest spora, mi jak ostatnio apka nie działała kilka dni, to nie byłam w stanie nawet nadrobić wszystkiego. A tak to co kilkanaście minut sprawdzam jak mam chwilę [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry